Dit zijn dé 7 populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

Redactie - 5 maart 2019

Dit zijn dé 7 populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

Redactie - 5 maart 2019

Eerder zette Zoover de populairste accommodaties in Rijnland-Palts voor je op een rij. Maar ga jij liever naar een vakantiepark? Dan is dit blog voor jou. Dit zijn namelijk de zeven populairste vakantieparken in Rijnland-Palts. Geniet van natuur, wijnvelden en rivieren en kom daarna samen in je huisje voor een gezellige avond.

Vakantiepark Landal Mont Royal populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

7. Landal Mont Royal

Wil je vakantie vieren in een huisje waar je alle luxe vindt? Op Landal Mont Royal zit je helemaal goed. Je kunt slapen in een Auping bed, stomen in de sauna of een kleurtje opdoen onder de zonnebank. Na zo’n ontspannen middag en wat me-time kook je een maaltje in de luxe keuken met vaatwasser én magnetron. Gemiddeld ontvangt dit park in Kröv een 7,5.

Vakantiepark Eurostrand Moeseltal populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

6. Eurostrand Moseltal

Een all inclusive verblijf op een vakantiepark in plaats van in een hotel. Bij Eurostrand Moseltal kan het. En niet alleen het eten en drinken is inbegrepen, maar ook de excursies zijn inclusief! Je hoeft aan letterlijk niets te denken, want zelfs handdoeken kun je gewoon ophalen. Je verblijft tussen de wijnvelden. Dit vakantiepark scoort een 7,5 en is vooral populair onder ouderen.

Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

5. Roompot Ferienresort Cochem

Bij Roompot Ferienresort Cochem (7,6) beleef je een vakantie die in het teken staat van ontspanning. In het huisje zelf vind je een sauna en net buiten het park zijn meerdere wandelroutes. Ben je fan van golf? Dan zit je goed, want het park beschikt over een 18-holes golfbaan. Jullie geven aan dat dit een geschikte plek is voor een vakantie met oudere of zonder kids.

Vakantiepark Landal Hochwald populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

4. Landal Hochwald

Met het hele gezin vakantie vieren aan het water bij Landal Hochwald. Op het park vermaken de kids zich in de indoor speeltuin of in het mooie zwembad. Maar in de omgeving van Kell am See is nog meer te doen. Jullie schrijven dat vooral het klimbos en de manege echte aanraders zijn. Familie Leeraar tipt: ‘Bij de manege kun je voor weinig geld op een pony rijden (drie rondjes) én lekker eten.‘ Dit vakantiepark ontvangt een 7,7 gemiddeld.

Vakantiepark Landal Sonnenberg populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

3. Landal Sonnenberg

Landal Sonnenberg in Leiwen scoort een 7,9 gemiddeld, maar de ligging vinden jullie een 8,7 waard. Wij begrijpen wel waarom, want dit park ligt op een berg en tussen de wijnvelden, waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Het is een kindvriendelijk park, waar je herten kunt spotten in de hertenwei.

Vakantiepark Felsenhof populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

2. Felsenhof

In Gerolstein vind je Felsenhof (8,3). Dit kleinschalige park wordt gerund door Nederlandse eigenaren en je bent omringd door natuur. Familie Arnouts: ‘Felsenhof is een mooi gelegen en ruim opgezet park met geweldige uitzichten en veel groen. De eekhoorntjes lopen voor het huisje langs.’ 

Vakantiepark Ferienpark Eifellux populairste vakantieparken in Rijnland-Palts

1. Ferienpark Eifellux

Rust- en natuurliefhebbers zijn aan het juiste adres bij Ferienpark Eifellux, dat een 8,4 ontvangt. Op het park zelf wordt regelmatig iets georganiseerd en ’s avonds kun je opwarmen bij het kampvuur. De beste manier om de omgeving te verkennen is toch echt op de fiets of te voet. Routes vanaf dit vakantiepark laten je kennismaken met de mooiste plekjes in de natuur.