Deze mooie campings in Italië wonnen een Zoover Award 2019

Redactie - 2 maart 2020

Deze mooie campings in Italië wonnen een Zoover Award 2019

Redactie - 2 maart 2020

Van het Gardameer tot Toscane: aan mooie campings in Italië ontbreekt het sowieso niet. De volgende campings in Italië wonnen onlangs een Zoover Award 2019. Het zijn stuk voor stuk geweldige opties om te boeken voor je volgende gezinsvakantie.

Mooie campings in Italië - piazza Azzurra

1. Piazza Azzurra in Apuila

Het kleinschalige Piazza Azzurra in Apuila is een verborgen schat tussen de olijfbomen. ‘Zelfgebakken brood, eigengemaakte pindakaas, een wijntje in de loungestoel. Deze plek is gewoon magisch!’. De gemiddelde review score voor deze camping in Italië staat momenteel op 9,9.

Agricamp Picobello / Italie

2. Agricamp Picobello in Le Marche

Gastvrouw Erna maakt volgens de reviewers een topplek van Agricamp Picobello. Ze vertelt je graag alles over de beste restaurants en wandelplekken. Bovendien biedt ze een heerlijke slaapplek in deze ‘oase van rust‘.

Mooie campings in Italië - Catelletto

3. Camping Tenuta Il Castelletto in Piedmont

Camping Tenuta Il Castelletto is populair onder gezinnen. Van filmavonden, een diepvries vol ijsjes tot kindvriendelijke lodge tenten: aan alles is gedacht op deze gemoedelijke camping. En de locatie? Ook die is prachtig volgens de reviewers van deze mooie camping in Italië.

Kamperen in Italië - le marche

4. Agriturismo Villa Valente in Le Marche

Ga voor Agriturismo Villa Valente als je houdt van grootse uitzichten, gastvrijheid, lekker eten en sfeervolle (en onontdekte) plaatsjes in het Italiaanse landschap. ‘Het ontbijt op het eigen terras met het prachtige uitzicht blijft ons voor altijd bij‘, schrijft een van de vele dolenthousiaste reviewers.

Kamperen in Italië - sempreverde

5. Camping Sempreverde in Le Marche

Camping Sempreverde biedt speciale baby- en peuterweken die helemaal top schijnen te zijn. De luxe safaritenten maken kamperen bovendien tot een topervaring.

Mooie campings in Italië - Norcenni

6. Glamping Norcenni Girasole Club in Toscane

Van babydisco’s tot zwembaden en jacuzzi’s: Glamping Norcenni Girasole Club is een van de mooiste campings in Italië. Een camping waar je lekker achterover kunt liggen op de ligstoel en ultiem van het Italiaanse zonnetje kunt genieten.

Europe Silvella - Golden Zoover Award

7. Camping Europa Silvella aan het Gardameer

Dit is absoluut een van de mooiste campings in Italië aan het Gardameer. Camping Europa Silvella biedt activiteiten voor iedereen, is lekker kleinschalig en heeft luxe tenten. Ideaal voor een gezinsvakantie onder de zon.

Kamperen in Italië - Fabulous

8. Village Fabulous nabij Rome, Lazio

Deze grootschalige camping heeft meerdere zwembaden, extreem goede pizza’s en een enthousiast animatieteam. Village Fabulous ligt op handige afstand van de Italiaanse hoofdstad Rome.

Mooie campings in Italië - Albatros

9. Park Albatros (glamping) in Toscane

Op Camping Park Albatros ontbreekt het je aan niets. Er zijn onder andere zwembaden, een supermarkt, meerdere restaurants, een animatieteam en een ijssalon. Ook de ligging nabij topbestemmingen als Pisa, Siena en Florence is ideaal.

Kamperen in Italië - Mario

10. Mario Village in Zuid Tirol

Mario Village is een populaire camping in Caldonazzo. Vooral voor een gezinsvakantie in Italië is deze goed verzorgde camping een aanrader.