Deze 4 populaire Aparthotels in Turkije scoren het best

Redactie - 23 januari 2019

Deze 4 populaire Aparthotels in Turkije scoren het best

Redactie - 23 januari 2019

Bij een Aparthotel geniet je van alle gemakken van een hotel, maar dan in een appartement. Ga je op vakantie naar Turkije en wil je graag een Aparthotel boeken? In dit lijstje ontdek je de 4 populairste Aparthotels in Turkije. Zit jouw volgende vakantie ertussen?

Eftalia Aytur - populairste aparthotels in Turkije scoren het best

4. Eftalia Aytur

Aparthotel Eftalia Aytur heeft een gunstige ligging. Op korte afstand vind je het centrum van Alanya en na het oversteken van de straat sta je al op het strand. Gasten vinden het fijn dat er dagelijks wordt schoongemaakt en zowel het beddengoed als de handdoeken vervangen worden. Hoewel de personeelsleden niet altijd Engels spreken, zijn ze erg vriendelijk en werken ze hard. Aanrader!  

Grand Uysal - populairste aparthotels in Turkije scoren het best

3. Grand Uysal

Vanaf Aparthotel Grand Uysal is het maar vijftig meter lopen naar het strand, perfect voor strandliefhebbers. Ook het centrum van Alanya is op vijf kilometer afstand. Hans zegt: ‘Leuk hotel met privé strand op vijftig meter en goede verbindingen naar Alanya.’ Naast het strand is er ook een lekker zwembad bij het hotel. Het plaatsje Oba kun je lopend bereiken. Ook is er een bazaar vlakbij het hotel.

Club Sidar - populairste aparthotels in Turkije scoren het best

2. Club Sidar

Club Sidar heeft wederom een goede ligging ten opzichte van Alanya. Naar het centrum is het ongeveer vijftien minuten lopen en het strand is slechts vijf minuten van je verwijderd. Dit hotel is ideaal voor mensen die de omgeving willen verkennen, maar er is ook een zwembad bij het complex voor een relaxte middag. Elyse zegt: ‘Heeft een goede ligging, vriendelijke medewerkers en het is erg schoon.’

Club Grand Aqua - populairste aparthotels in Turkije scoren het best

1. Club Grand Aqua

Club Grand Aqua is een compact en overzichtelijk resort. Bij het naastgelegen Club Grand Side kun je gebruik maken van het aquapark. Met meerdere zwembaden, glijbanen en een wildwaterbaan zorgt dit voor veel waterpret. Chris komt hier zeker weer terug: ‘Kamer weer heel netjes, personeel weer super vriendelijk en gezellig en restaurant heerlijk. Volgend jaar wordt hier wederom geboekt.’