Deze 5 populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

Redactie - 14 januari 2019

Deze 5 populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

Redactie - 14 januari 2019

Vakantie vieren in Denemarken. Een goed idee, vinden wij bij Zoover, want naast heel mooie natuur beschikt dit land over geweldige steden. Ga jij voor een verblijf vlak bij de hoofdstad Kopenhagen of een park aan zee? Deze vijf populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging.

Hvidbjerg strand - populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

5. Hvidbjerg strand

Verblijven op een vakantiepark op loopafstand van zee? Op Hvidbjerg strand zit je goed! Jullie beoordelen dit park gemiddeld met een 9,2. Je verblijft hier in een unieke accommodatie. Raymond schrijft: ‘Je kunt hier fantastische vissershuisjes huren. Een met rietgedekte accommodatie, zwevend boven het water. Het terras rondom is afgezet met een veilig hekwerk.’ Een uniek verblijf, dat ook nog eens veilig is voor de kids, wat wil je nog meer?

Hillerod - populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

4. Hillerod

Staat een bezoek aan Kopenhagen ook nog op jouw bucketlist? Vanaf Camping Hillerod is het maar een half uur rijden naar de hoofdstad. De trein pakken kan ook, want er is een station om de hoek. Niet alleen de ligging van deze camping is goed, gemiddeld ontvangt Hillerod ook een 9,2. Heb je geen zin om te koken in je kleine keukentje in de caravan? Je mag hier gebruik maken van de grote gezamenlijke keuken.

Skallerup Seaside Resort - populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

3. Skallerup Seaside Resort

Met een ligging in de duinen en bij zee scoort Skallerup Seaside Resort een 9,2. De omgeving zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Al zorgen de faciliteiten in de luxe huisjes op dit vakantiepark er ook voor dat je ontspannen naar huis terugkeert. Stomen in de sauna, bubbelen in bad en in de winteravonden opwarmen bij de open haard. Je vindt dit vakantiepark in Hjorring.

Mons Klint - populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

2. Mons Klint

Camping Mons Klint (8,4) dankt zijn naam aan een van de bezienswaardigheden van Denemarken: de witte krijtrotsen Mons Klint. Je bent er maar vijfhonderd meter van verwijderd. Het echtpaar van Tol bezocht deze camping recent en schrijft: ‘Wat een mooie camping in de schitterende natuur. Dicht bij de indrukwekkende witte krijtrotsen.’ Ook met kinderen zit je hier goed, want kindvriendelijke faciliteiten, zoals een zwembad en speeltuin, zijn aanwezig.

Vammen - populaire accommodaties in Denemarken scoren het best op ligging

1. Vammen

Camping Vammen eindigt op de eerste plaats en ontvangt een 9,9 op ligging, wow! Deze camping staat in het teken van de natuur. De staanplaatsen zijn erg ruim en je verblijft direct aan een meer. Neem een kano mee of huur er één en ga op avontuur. Er zijn genoeg plekjes in de buurt, waar je aan kunt meren. Stop in elk geval even bij de haven. Op Vammen is het bovendien erg gezellig! ’s Avonds bak je je eigen pizza, waarna je met elkaar aanschuift bij het kampvuur en muziek maakt.