Deze 5 appartementen in Griekenland ontvingen dit jaar een Gouden Zoover Award

Redactie - 27 januari 2019

Deze 5 appartementen in Griekenland ontvingen dit jaar een Gouden Zoover Award

Redactie - 27 januari 2019

Naast populaire hotels in Griekenland zijn er natuurlijk ook heerlijke appartementen. De toppers liggen op Lesbos, Kreta en Rhodos. Heb jij al een eiland in gedachten? Je kunt je keuze natuurlijk ook baseren op dit toplijstje. Want deze 5 appartementen in Griekenland ontvingen dit jaar een Gouden Zoover Award.

Zorbas Beach Island

5. Zorbas Beach Island

Zorbas Beach Island (9) op Kreta is een uniek verblijf dat zich onderscheidt van de rest in to do’s. De eigenaren van dit appartement organiseren erg leuke excursies en cursussen. Wat dacht je van een kookcursus waarbij je kennis maakt met de lokale keuken? Bright nam deel: ‘De kookcursus was een unieke ervaring, ik heb veel geleerd en genoten.’ Avonturiers zitten goed bij de wandelexcursie. Tijdens deze route ontdek je de meest onontdekte plekjes van het eiland.

Orfeas

4. Orfeas

Op loopafstand van het plaatsje Molyvos (Lesbos) ligt appartement Orfeas. Hier ben je aan het juiste adres wanneer je wilt overnachten in rust, maar leuke to do’s binnen handbereik wilt hebben. Altijd al eens willen chillen bij een zwembad met uitzicht? Hier streep je het af van je lijstje, want hier heb je weids uitzicht over de bergen. Jullie beoordelen Orfeas dan ook met een 9,2.

TIME TO SMILE Osiris

3. TIME TO SMILE Osiris

De appartementen in TIME TO SMILE Osiris (9,3) op Rhodos zijn ruim en brandschoon. Verder schrijven jullie in jullie reviews over het fijne ontvangst en het super vriendelijke personeel. Familie Wiegers: ‘Wij hebben een top vakantie gehad bij Osiris. Vanaf het moment van aankomst doet het team er alles aan om je vakantie zo plezierig mogelijk te maken.’ Dit is een geschikte plek voor een vakantie met het gezin, je komt hier veel kinderen tegen.

Christina's Garden

2. Christina’s Gardens

Service en gastvrijheid zijn bij Christina’s Gardens heel erg belangrijk. Een familie zorgt er met elkaar voor dat je een topverblijf hebt op Lesbos. Kom je laat in de avond aan? Dan word je alsnog ontvangen met een heerlijke maaltijd. De eigenaresse kookt elke avond de lekkerste specialiteiten in het restaurant. Daarnaast wordt er een keer per week een Griekse avond georganiseerd die volgens jullie zeer geslaagd is. Dit plekje op Lesbos ontvangt gemiddeld een 9,5.

Cook's Club Hersonissos

1. Cook’s Club Hersonissos

Met een gemiddelde van een 9,8 is Cook’s Club Hersonissos (Kreta) het best gewaardeerde appartement van Griekenland. En wauw, wat een plaatje is het ook! Het interieur is modern en jong, maar dat is dan ook waar Cook’s Club voor staat. Dit is een hotel voor de jongere generatie waar een DJ zijn hits draait bij het zwembad en jij ondertussen de lekkerste cocktails bestelt. Je vindt dit appartement in het bruisende Chersonissos. Danny schrijft: ‘De bar is een echte aanrader, er worden goede cocktails gemaakt! Een aanrader voor stellen en vriendengroepen!’