Ga je kamperen met kinderen? Dan is er waarschijnlijk één ding dat telt: het zwembad. Kids zijn meestal niet uit het water te slaan op vakantie. Al is het voor jezelf ook wel heel fijn om te kunnen zonnen op een ligbed aan het water en een verkoelende duik te kunnen nemen. Of je nu kiest voor een camping met een waterparadijs of kleinschalig wilt kamperen op een plek met een fijn, maar kleiner zwembad. Deze 10 populaire campings scoren het best op zwembaden. Lees je mee?

Camping De Pallegarste Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

10. Camping De Pallegarste

Op zoek naar een familiecamping in eigen land? Camping De Pallegarste is geschikt! Het zwembad op deze camping in Overijssel ontvangt gemiddeld een dikke 9,3. Erik Bakhuis schrijft: ‘Een prachtig zwembad met een gigantisch speeltoestel met 4 glijbanen en een familieglijbaan.’ Ook aan animatie voor kinderen is hier gedacht!

Camping Les Hauts de Rosans Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

9. Camping Les Hauts de Rosans

Wauw! Voor een pool with a view ben je op Camping Les Hauts de Rosans in Frankrijk aan het juiste adres. In dit mega zwembad kun je relaxed baantjes trekken en heb je alle ruimte om te zonnen. Jullie omschrijven het zwembad als kindvriendelijk, maar er is geen apart kinderbad. Hou hier dus rekening mee als je op vakantie gaat met kleine kinderen. Het zwembad op deze camping in Rosans ontvangt gemiddeld een 9,3.

Camping Agriturismo Casa Bonta Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

8. Camping Agriturismo Casa Bonta

Gezelligheid staat centraal op Camping Agriturismo Casa Bonta in Italië. En dat is ook de reden dat het zwembad hier een 9,3 ontvangt. Haal een drankje bij de bar of plof neer op een ligbed. Na een middag vol waterpret schuiven vakantiegangers het liefst aan bij de eetavonden dat door de eigenaren worden georganiseerd. Italiaanse gastvrijheid in de Piemont!

Camping Glamping Frankrijk La Mirande Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

7. Camping Glamping Frankrijk La Mirande

Het zwembad op Camping Glamping Frankrijk La Mirande is een plek om tot rust te komen en te relaxen. Er is genoeg ligruimte rond het zwembad, dus zonnen doe je in privacy. Reviewers bezochten deze glamping in de Aquitaine om veel te zien en te doen in de omgeving. Dit in combinatie met relaxen bij het zwembad is top! Gemiddeld scoort het zwembad hier een 9,3.

Camping Schlosshof Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

6. Camping Schlosshof

Genieten van heerlijk eten en wijn? Bij Camping Schlosshof in Zuid-Tirol (Italië) zit je goed. In het restaurant kun je goed eten nadat je een ontspannen middag hebt doorgebracht aan het mooie zwembad dat een 9,4 ontvangt. Jan Horst zegt: ‘S middags genieten van een cocktail aan de rand van het zwembad.’

Camping Domaine La Mathoniere Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

5. Camping Domaine la Mathonière

Ben je op zoek naar een camping met een zwembad dat top is voor kleine kinderen? Volgens vakantiegangers vind je het op Camping Domaine la Mathonière. Zij beoordelen het zwembad met een 9,4. Het zwembad is een echte ontmoetingsplek voor de kids. Het mag dan niet heel groot zijn, schoon is het wel. Ook een apart kinderbad voor de allerkleinsten is aanwezig.

Camping Enmar Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

4. Camping Enmar

In Catalonië ligt Camping Enmar, waar je vakantie in het teken staat van water. De camping ligt namelijk vlak bij het strand en ook het zwembad ontvangt een 9,4 gemiddeld. Dit is een kleinschalige camping waar een gemoedelijke sfeer hangt. Na een paar keer een duik te hebben genomen in het zwembad ontmoet je zo in no time nieuwe vakantievrienden.

Camping Vigna Maggiore Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

3. Camping Vigna Maggiore

Uitzicht over de baai en Propriano vanuit het zwembad op Camping Vigna Maggiore. Maar dat is niet de enige reden waarom deze bestemming op Corsica een 9,5 ontvangt op het zwembad. Niels: ‘Leuke bar bij het zwembad om iets te drinken en een restaurant waar je lekker kunt eten.’ 

Camping La Chauvotte Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

2. Camping La Chauvotte

Camping La Chauvotte is gemoedelijk. Met nog geen tien staanplaatsen is ook het zwembad klein, maar goed. Reviewer N.C.M. Veening schrijft: ‘Het zwembad is chloorvrij, dat is zo’n groot voordeel!’ Jullie geven het zwembad hier een 9,5. Heb je honger gekregen? Bestel dan een pizza. Deze worden dagelijks vers bereid.

Camping Campo Alegre Deze 10 populaire campings scoren het beste op zwembaden

1. Camping Campo Alegre

Met een ronde 9,5 is Camp Alegre in Valencia de camping die het best scoort op zwembaden. Het zwembad is simpel, maar omdat deze camping zo kleinschalig is, is het toch de favoriete plek van kinderen tijdens hun vakantie. Al kunnen zij op het hele terrein heerlijk ravotten in vrijheid.

Meer vakantie-inspiratie? Volg Zoover ook via Instagram, Pinterest en Facebook.

Uitgelichte berichten

Renske

Redacteur

22 april - 2019

Reacties