Deze 10 populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

Redactie - 26 maart 2019

Deze 10 populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

Redactie - 26 maart 2019

Op vakantie in Turkije? Dan is de toeristische badplaats Marmaris the place to be. Mooie baaien, stranden, winkeltjes en het gezellige uitgaansleven wisselen elkaar hier af. Een bezoekje aan de haven De Netsel Marina mag ook zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan Marmaris. De meest grote en luxe cruiseschepen stelen hier de show. Misschien spot je nog wel een celebrity. Ontdek meer over de populairste accommodaties in Marmaris.

Hotel Ideal Prime Beach populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

10. Hotel Ideal Prime Beach

Toe aan een luxe vakantie in een hotel waar aan alles is gedacht? Hotel Ideal Prime Beach (7,6) it is! Tina: ‘Ik heb Ideal Prime Beach als DE perfecte vakantie ervaren! Het was enorm schoon op het terrein en in de kamers, veel keuze aan eten. Vermaak en entertainment goed georganiseerd. Bediening erg sfeervol, galant en prettig. Wat wil een mens nog meer? Rust kon je opzoeken en het vermaak dichtbij. Voor herhaling vatbaar.’ Met de bushalte voor de deur ben je vanuit het hotel ook zo in het bruisende centrum van Marmaris.

Hotel Grand Ideal Premium populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

9. Hotel Grand Ideal Premium (SunConnect)

Actieve vakantiegangers zitten goed bij Hotel Grand Ideal Premium (SunConnect). Volgens jullie is dit de plek met de leukste shows en activiteiten. Reviewer Daphne schrijft: ‘Een extra bonus was het animatieteam! Zij zorgde voor een tal van activiteiten door de dag en de shows ’s avonds waren zeer leuk om naar te kijken! Iedereen is erg vriendelijk en je voelt je er direct thuis!’ Het eten is volgens jullie erg afwisselend met elke avond een andere thema-avond. Jullie geven dit hotel gemiddeld een 7,7.

Hotel Poseidon populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

8. Hotel Poseidon

Met een ligging aan de boulevard van Marmaris hoef je je bij Hotel Poseidon geen moment te vervelen.  Struin langs de gezellige winkeltjes op de boulevard, neem een verfrissende duik of laat je verwennen in de restaurants. Volgens jullie proef je de lekkerste lokale gerechten in restaurant ‘La Fleur’. Op zoek naar een leuk uitje? Dan heeft reviewer Rob nog een handige tip: ‘Vergeet niet om een minimaal 1 excursie te doen want de natuur is waanzinnig mooi! Denk hier bij aan een boot tocht of een jeep safari. Boek dit langs de weg en niet bij het hotel want langs de weg is er nog veel af te dingen van de toch al goedkope prijs!’

Hotel Blue Bay Platinum populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

7. Hotel Blue Bay Platinum

Volgens jullie is Hotel Blue Bay Platinum een heerlijke plek voor jong en oud. De jongsten vermaken zich optimaal in een van de vijf zwembaden of roetsjen van de glijbanen. Aan de tieners is ook gedacht, want met het uitgaansleven van Marmaris om de hoek is het hier tot in de late uurtjes een feestje. Liever iets actiefs? Op het strand vlakbij het hotel leer je de leukste watersporten. Spring op een surfplank of leer waterskiën. De levendige omgeving samen met de vele mogelijkheden tot waterpret leveren dit hotel een 7,8 gemiddeld op.Hotel Pasa Beach populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

6. Hotel Pasa Beach

Bij Hotel Pasa Beach (7,9) geniet je van de heerlijke temperaturen samen met veel andere Nederlanders. De kids maken hierdoor snel vriendjes. Ga je eropuit? Volgens jullie mag je de schildpaddenexcursie echt niet missen. Daniëlle: ‘De schildpadden excursie van Arke is erg leuk. Alleen Arke biedt deze excursie aan, waarbij je niet alleen gaat varen maar ook naar een modderbad gaat en je brengt een bezoek aan een schildpadden rehabilitatiecentrum.’

Hotel Tropical Beach populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

5. Hotel Tropical Beach

Zie jij jezelf al liggen op een bedje met dit prachtige uitzicht? Volgens jullie is Hotel Tropical Beach een plek waar veel stelletjes en vriendengroepen naartoe gaan. De familie van Willigen schrijft: ‘Geen animatie, maar toch voldoende vertier doordat het hotel aan de boulevard ligt en direct aan het strand. Een paar honderd meter verderop vind je de watersportschool en de watertaxi om je naar Icmeler te vervoeren. Met de dolmus ben je binnen tien minuten in Marmaris met zijn mooie haven.‘ De rust, ruimte en perfecte ligging leveren dit hotel een gemiddelde van een 8,2 op.

Hotel Grand Cettia populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

4. Hotel Grand Cettia

Jullie schrijven veel over het vriendelijke personeel en de goede service van Hotel Grand Cettia (8,3). Elke ochtend worden je eitjes en pannenkoeken vers voor je gebakken. De ervaring van Ruud: ‘Personeel was erg vriendelijk, hard werkend en behulpzaam. Goede animatie zeker voor de kleintjes.’ Ook in de omgeving is het heerlijk vertoeven. Na een klein halfuurtje lopen sta je in het bruisende centrum van Marmaris. Toch te ver? Voor een paar euro kun je met de dolmus naar het gezellige plaatsje.

Hotel Pasa Bey populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

3. Hotel Pasa Bey

In Hotel Pasa Bey (8,3) ben je aan het juiste adres als je houdt van een bruisende omgeving. Met het oude centrum van Marmaris en het strand op loopafstand hoef je je zeker niet te vervelen. Een tip van reviewer Kim: ‘Wat je zeker moet doen als je naar Marmaris gaat is een boottrip. Boek deze niet bij de reisorganisaties (veel te duur), maar ga gewoon naar de haven. Voor de Lazy Day Out betaalden we 15 euro pp.(incl eten en drinken!), Dalyan 20 euro pp (incl eten, excl drinken), echt 2 topdagen!’ Na een lange dag kom je helemaal tot rust tijdens een heerlijke massage in het hotel.

Hotel Green Nature Diamond populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

2. Hotel Green Nature Diamond

De meest recente reviews laten zien waarom Hotel Green Nature Diamond een 9 scoort. Desiree: ‘Wat een super hotel. Eten heel gevarieerd, veel, lekker en voor ieder wat wils. Ik zou bijna zeggen teveel keuze. Kamer ruim en schoon. Winkeltjes beginnen eigenlijk al vanaf dit hotel. Hele dag door entertainment en Elke avond is er wel een show. Een super hotel voor alle leeftijden.’ Volgens jullie scoort dit hotel ook erg goed op het eten. Reserveer bijvoorbeeld in een van de vier à la carte restaurants en laat je verwennen.

Hotel Cettia Beach Resort populaire accommodaties in Marmaris scoren het best

1. Hotel Cettia Beach Resort

Op zoek naar een hotel waar je helemaal in de watten wordt gelegd? Dan zit je bij Hotel Cettia Beach Resort helemaal goed. Zo schrijft Kas: ‘All inclusive is super geregeld. Alle drankjes zijn inbegrepen en vaak hoef je je drankje niet eens zelf te halen. Het eten van het hotel is goed, elke minuut van de dag is er de mogelijkheid om iets te eten!’ Tel daar de centrale ligging bij op en dit hotel komt op een 9,1 gemiddeld.