De vijf beste appartementen rondom het Gardameer

Redactie - 21 januari 2020

De vijf beste appartementen rondom het Gardameer

Redactie - 21 januari 2020

De keuze uit campings bij het Gardameer is reuze. Ook voor wie liever niet met een wc-rol over de camping struint, is de keuze bij een van de mooiste meren van Europa gigantisch. Iets meer luxe, net zoveel plezier van de meest prachtige stranden, zonnige dagen en Italiaanse lekkernijen. Dit zijn volgens jullie de vijf beste appartementen rondom het Gardameer.

Appartement Corte Casara aan het Gardameer

Appartement Corte Casara****

Onder andere de ligging van Appartement Corte Casara zorgt ervoor dat deze accommodatie maar liefst een 9,3 scoort. Ellen verbleef in 2018 met partner en twee zoons in dit appartement en deelt de mening: ‘Iedereen staat in de file om in Lazise te komen, maar wij liepen binnen 10 minuten naar het mooie centrum.’ Het complex is kleinschalig en rustig en beschikt over meerdere appartementen. Ook de broodjesservice scoort hoge ogen. Elke ochtend zijn er meer dan tien soorten verse afgebakken broodjes beschikbaar voor de gasten. Dat is nog eens een fijne service!

Appartement Residence Filanda Gardameer

Appartement Residence Filanda

Gezinnen met jonge kinderen zijn bij Appartement Risidence Filanda aan het juiste adres voor een zorgeloze vakantie. Het appartement ligt in een rustige omgeving en beschikt over een zwembad en speeltuin, wat fijn is voor de kleinsten. Mirjam en haar kinderen genoot met volle teugen: ‘We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit perfecte, schone, ruime en zeer kindvriendelijke appartementencomplex. Vooral de gratis fietsen met uitstekende fietsstoeltjes waren voor ons een uitkomst! Het bedrijf ademt een vriendelijke familiesfeer, met name omdat het gezin dat de leiding heeft vier kinderen heeft en gezellig luncht en dineert op het gezamenlijke terras.’

Appartement Residence Le Corti del Lago Gardameer

Appartement Residence Le Corti del Lago****

Ogen open, gordijnen open en je kijkt direct op de glinsteringen van de zon op het heldere water van het Gardameer. Verschillende strandjes, zoals Coco Beach en Mahdi Beach, liggen op loopafstand van Appartement Residance Le Corti del Lago. Vooral als je met de auto op vakantie bent, is dit appartement ideaal. Het is er heerlijk rustig, maar dat betekent bijvoorbeeld wel dat de supermarkt net iets te ver is om te wandelen. Geen probleem als je met de auto bent, wel belangrijk om rekening mee te houden.

Appartement Residence Eden Gardameer

Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**

Het park waar de appartementen van Residence Eden zich bevinden is erg mooi en van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende restaurants en elke ochtend kun je verse broodjes bestellen in het supermarktje. Ben jij gek op aquajoggen en je kinderen op dansen? Mooi! Er is dagelijks namelijk animatie aanwezig voor de leukste activiteiten. Elk uur rijdt er een pendelbus gratis naar het plaatsje Peschiera del Garda. Met een gemiddelde van een 8,5 scoort Appartement Residence Eden al enorm goed. Nu de eigenaren de appartementen aan het renoveren zijn, kan het bijna niet anders dan dat dit gemiddelde komende tijd nog meer oploopt.

Appartement Rompala

Appartement Rompala

Appartement Rompala heeft een prachtig uitzicht op het Gardameer, omdat het wat hoger in de bergen ligt. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. J. genoot van de rust op het complex: ‘Appartement Rompala in Tignale is een complex dat wat ver van het meer ligt, maar met mooie appartementen in een leuk dorpje met gezellige restaurantjes. In een paar minuten rijden ben je aan het meer en kan je veel leuke dorpjes in de omgeving bezoeken. Het is een rustig dorp, met in het centrum de receptie van verschillende hotels en dit complex.’ Tip van meerdere vakantiegangers: restaurant Apollo schijnt de beste pizza’s te hebben.