De top 25 meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

Redactie - 4 maart 2019

De top 25 meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

Redactie - 4 maart 2019

Ben je een echte cultuur- en natuurliefhebber en ga je graag naar Duitsland? Kies dan voor Rijnland-Palts, want deze regio heeft veel te bieden. Van pittoreske dorpjes tot groene heuvels en natuurlijk de Rijn. Wijn proeven is ook een echte aanrader. Dit zijn de meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts. We trappen af met de top 5.

Camping Nahetal meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

5. Camping Nahetal

Op Nahetal (8,8) kampeer je op een ruime staanplaats met uitzicht op de wijngaarden. Dankzij de ligging midden in wijnregio Oberhausen kun je hier deelnemen aan wijnproeverijen of excursies die in het teken staan van wijn. Wat dacht je van een tour naar de wijnboer? In de omgeving kun je prachtig wandelen en jullie schrijven dat de Nederlandse eigenaren erg vriendelijk zijn.

Camping Prümtal-Camping Oberweis meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

4. Prümtal-Camping Oberweis

Met een ronde 9 en een Zilveren Zoover Award staat Prümtal-Camping Oberweis op nummer 4 in dit toplijstje. Deze bestemming ligt in het rustige Oberweis. Er hangt een ‘ons kent ons’-sfeertje, veel vakantiegangers bezoeken de camping vaker. De grootste pluspunten? Volgens jullie het schone sanitair en de verse broodjes die je elke ochtend kunt eten.

Hotel Weinhotel Veldenz meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

3. Weinhotel Veldenz

Vakantie vieren in een hotel én Rijnland-Palts ontdekken? Dan zit je goed bij Weinhotel Veldenz (9,1), want de eigenaren organiseren allerlei uitstapjes en activiteiten. Van een bustocht naar Trier tot aan een huifkarrentocht: welke activiteit kies jij? Als je terugkomt, staat er een vers bereide maaltijd op je te wachten. Dát is pas vakantie. Dit hotel heeft dan ook een Gouden Zoover Award op zak.

Camping Camp Kyllburg meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

2. Camp Kyllburg

Bij Camp Kyllburg zet je je tentje op aan een rivier. Op deze kleinschalige camping staat gastvrijheid volgens jullie hoog in het vaandel. Heb je weleens vakantie gevierd in een glamping accommodatie? Hier kan het! In het restaurant kun je goed eten. Bij lekker weer eet je op het ruime terras. Met een 9,3 gemiddeld eindigt deze camping op nummer 2.

Pension Haus Mona Lisa meest populaire accommodaties in Rijnland-Palts

1. Pension Haus Mona Lisa

In Pension Haus Mona Lisa word je in de watten gelegd. Reviewer Lisabel schrijft: ‘Voor gastvrouw Marion is niets te veel moeite. Ze doet er alles aan om je verblijf tot een succes te maken en de kinderen worden lekker verwend.’ Die 9,7 gemiddeld lijkt deze accommodatie dan ook dik te verdienen. Niet alleen in het pension kom je tot rust, want je viert vakantie in Neef aan de Moezel, met in de omgeving pittoreske dorpjes en een prachtige natuur.

De volledige top 25

Ben je door de top 5 heen, maar zit jouw droomplek er niet tussen? Of wil je je wat meer oriënteren, voordat je een keuze maakt? Dit is de volledige top 25.

 1. Pension Haus Mona Lisa (9,7)
 2. Camp Kyllburg (9,3)
 3. Weinhotel Veldenz (9,1)
 4. Prümtal-Camping Oberweis (9)
 5. Camping Nahetal (8,8)
 6. Harfenmühle (8,8)
 7. Camping Holländischerhof (8,8)
 8. Family Camping Club (8,7)
 9. Camping Im Grünen (8,7)
 10. Hotel Sonneneck (8,6)
 11. Camping Am Königsberg (8,5)
 12. Camping Zum Stillen Winkel (8,5)
 13. Ferienpark Eifellux (8,4)
 14. Camping In Der Enz (8,4)
 15. Vakantiepark Felsenhof (8,3)
 16. Camping Moselhoehe (8,3)
 17. Hotel Hutter (8,2)
 18. Camping Drei Spatzen (8,1)
 19. Landal Sonnenberg (8,1)
 20. Gasthof Enjoyhotel Zur Krone (8,1)
 21. Vakantiepark Landal Sonnenberg (7,9)
 22. Camping Zum Feuerberg (7,9)
 23. Landal Hochwald (7,7)
 24. Roompot Ferienresort Cochem (7,6)
 25. Landal Mont Royal (7,5)