De beste vakantieparken van Nederland

Redactie - 25 juli 2021

De beste vakantieparken van Nederland

Redactie - 25 juli 2021

Zoek je voor deze zomer nog een fijn vakantiepark in eigen land? Zoover heeft de best beoordeelde vakantieparken van Nederland op een rijtje gezet. Met een verzorgde bungalow, vakantiehuis of chalet geniet je van de vrijheid en heb je volledige privacy. Zelf lekker koken, zo de natuur in lopen of het strand op… Zie je het al voor je? Maar waar liggen die best beoordeelde vakantieparken dan in Nederland? Kies een provincie die het beste bij je past. Wordt het strand in Zeeland, wandelen door de bossen in Gelderland of fietsen door de heuvels van Limburg? Wat je ook kiest, doe het snel want de laatste plekken zijn bijna vergeven!

1. Het beste vakantiepark van Nederland: Villapark Eureka

Met recht op nummer 1 in de lijst is vakantiepark Villapark Eureka. In de bosrijke omgeving bij Deurningen kunnen de kinderen naar de kinderboerderij en springen ze salto’s op de trampolines. In sommige huisjes vind je een sauna. Is er toch geen sauna aanwezig? Niet getreurd, want wellnesscentrum Saré ligt op wandelafstand voor de nodige ontspanning. Fred & Romy scoorden dit vakantiepark met een dikke 10 en schreven:

Prachtig huisje. Vriendelijk warm welkom. Mooi park met leuke faciliteiten voor de kinderen. We hebben genoten. Tot snel!” 

Vakantiepark Villapark Eureka de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark Villapark Eureka

Dit hotel wordt zeer goed beoordeeld door andere vakantiegangers. Zo scoort Vakantiepark Villapark Eureka een 9,8!

Bekijk hier Vakantiepark Villapark Eureka

2. Vakantiepark Vakantiehoeve Bellet

Opzoek naar een rustig vakantiepark in Nederland? Je kunt nog een van de laatste plekken boeken op vakantiepark Vakantiehoeve Bellet in Limburg. Rust en ruimte zijn hier de hoofdpunten. De camping is super schoon en kleinschalig met ruime plaatsen. Allemaal met een geweldig uitzicht en veel privacy. Vanaf het vakantiepark heb je de keuze uit verschillende wandelroutes. Ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Zo schreven andere gasten die hier eerder zijn geweest:

“Subliem. Er zijn geen minpunten te bedenken, alles goed voor elkaar en heel netjes en schoon. En niet te vergeten de aanleg van de camping. In een woord geweldig.”

Op het moment van schrijven zijn verschillende delen van Limburg onder water gelopen. We wilden de vakantieparken wel benoemen in deze toplijst, omdat gasten hier een mooie tijd hebben beleefd én de eigenaren de plek in dit toplijstje verdienen. 

vakantiepark vakantiehoeve bellet de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark Vakantiehoeve Bellet

Dit hotel scoort maar liefst een 9,7!

Bekijk hier vakantiepark Vakantiehoeve Bellet

3. Vakantiepark Hof van Salland

Vakantiepark Hof van Salland is een van de luxere parken op de lijst van de beste vakantieparken van Nederland. Je wordt bij aankomst hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel bij de receptie. Ze vertellen je alles wat je moet weten. Naast een goed restaurant is er ook een mooi zwembad. Voor comfort, rust en ontspanning zit je hier in een van de huizen of bungalows in Overijssel wel goed. De omgeving is prachtig dus trek eropuit met de fiets of ga een dag naar Avonturenpark Hellendoorn. Antje is fan en schreef:

“Zalig verblijf gehad in een hele mooie bungalow. Prettig park met vriendelijk personeel. Ik kan geen reden bedenken waarom dit verblijf geen 10 verdient… Aanrader!”

Vakantiepark Hof van salland de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark Hof van Salland

Op dit fijne vakantiepark voel je je helemaal thuis. Hof van Salland scoort gemiddeld een 9,7!

Bekijk hier vakantiepark Hof van Salland

4. Vakantiepark Vakantie-oord Zonnehoeve

Wat een fijne camping is dit! De eigenaren op Vakantie-oord Zonnehoeve zijn enorm vriendelijk en nemen je direct mee voor een rondleiding. Eerdere vakantiegangers zijn zeer te spreken over de ruime plekken, het schone sanitair en met kers op de taart: het spetterende uitzicht. De camping centraal en dus ideaal voor een dagtrip in de omgeving. Op het vakantiepark zal je je niet vervelen. Wandel op het park door de appelgaard, laat de kleintjes klimmen op een van de speeltoestellen of neem een verfrissende duik in het zwembad. Annette is er net geweest en raad dit vakantiepark aan, ze schreef:

“Wat een fijne camping is dit! Ons verblijf op de camping begon al met een rondleiding. De eigenaren zijn echt servicegericht. De plekken zijn ruim, het sanitair is prachtig en schoon en het uitzicht geweldig. De camping ligt heel centraal, lopend of fietsend ben je zo in het gezellige Valkenburg. We komen niet vaak op dezelfde camping terug, maar hier zullen we dat zeker doen!”

Op het moment van schrijven zijn verschillende delen van Limburg onder water gelopen. We wilden de vakantieparken wel benoemen in deze toplijst, omdat gasten hier een mooie tijd hebben beleefd én de eigenaren de plek in dit toplijstje verdienen. 

Vakantiepark Vakantie-oord Zonnehoeve

Klimmen, zwemmen, spelen, wandelen... Er is van alles te doen. Dit vakantiepark hoort in de lijst van de beste vakantieparken van Nederland en scoort gemiddeld een 9,7!

Bekijk hier vakantiepark Vakantie-oord Zonnehoeve

5. Vakantiepark De Wilde Roos

We gaan nog even terug naar Overijssel, want op Landgoed De Lindenbergh ligt vakantiepark De Wilde Roos. De bungalows en huisjes zijn erg mooi, comfortabel en helemaal compleet ingericht, zodat je optimaal van je vakantie kan genieten. De beheerders zijn hartverwarmend en geven je de benodigde informatie de omgeving en Ommen. Veel ander vakantiegangers zijn terugkerende gasten. Zij zijn vooral te spreken over de service en hygiëne. Marijke en Ton hadden geen verbeterpunten en beoordeelden dit vakantiepark met een 10. Zij zeiden: 

“Natuurlijk zijn we dit jaar ook weer geweest, we kunnen niet meer zonder tenminste één weekje De Wilde Roos. Hele schone en mooie ingerichte huisjes en een hartelijke ontvangst van Wim en Harriët. Het voelt weer als thuiskomen. Met heimwee moeten we na een week weer naar huis.”

vakantiepark de wilde roos de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark De Wilde Roos

Een fijn vakantiepark voor je vakantie in Nederland. De gemiddelde score van een 9,6 zegt genoeg!

Bekijk hier vakantiepark De Wilde Roos

6. Vakantiepark Eldorado

Nog snel een vakantie boeken in eigen land? Vakantiepark Eldorado op Texel zorgt voor een zeer comfortabel verblijf waar je geniet van rust en bijzonder veel privacy hebt. De huizen zijn compleet, praktisch ingericht en er zijn ruime parkeervakken. Hoewel je in eigen land op vakantie bent, voelt het aan alsof je in het buitenland zit. Maak een fietstocht door de duinen, een heerlijke wandeling over het strand of slenter naar het centrum De Koog. Alles ligt in de buurt, ideaal toch? Dat vonden eerdere vakantiegangers ook, zij schreven namelijk het volgende:

“Fantastisch! Het huis is zeer compleet, prachtig ingericht en het ontbreekt je aan niets. Fenomenale service! Zonder twijfel een van de meest complete en prettigste om een paar weken in te verblijven. Wij gaan zeker terugkomen!

Vakantiepark Eldorado

Boek nog een van de laatste huizen en ervaar hoe ontspannen een verblijf op vakantiepark Eldorado is. Dit vakantiepark scoort maar liefst een 9,5!

Bekijk hier vakantiepark Eldorado

7. Vakantiepark in Friesland Landal Waterpark Terherne

De naam van dit vakantiepark geeft het al aardig weg. Vakantiepark Landal Waterpark Terherne ligt in Friesland en is omringd door een mooi watergebied waar je verschillende watersportactiviteiten kunt beoefenen. De huizen zijn netjes, goed onderhouden en de vriendelijke beheerders wijzen je graag de weg. Gasten die eerder hun vakantie hier hebben doorgebracht, zijn erg tevreden over de behulpzaamheid van het personeel, de rust en het uitzicht dat je hebt over het water. Niet voor niks dat dit park zo goed scoort in het lijstje van de beste vakantieparken van Nederland. Zo schreef Janke het volgende:

“Wat een heerlijke plek en mensen. De service die wij kregen van Frans, Redmer en Mirjam was helemaal top, zulke relaxte mensen zijn dit. De bootjes erbij maakten het plaatje helemaal af.”

vakantiepark landal waterpark terherne de beste vakantieparken in nederland
Vakantiepark Landal Waterpark Terherne

In de luxere huizen met uitzicht op het water ben je verzekerd van een comfortabele vakantie hier op vakantiepark Landal Waterpark Terherne. De gemiddelde score is dan ook een 9,4!

Bekijk hier vakantiepark Landal Waterpark Terherne

8. Vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand

Wil je deze zomer je vakantie vieren in eigen land én aan het water zitten? Dan is vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand van Roompot echt iets voor jou. Boek snel jouw Tiny huisje waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Hier kom je echt even tot rust en geniet je van de natuur om je heen. Gooi die deuren open en je staat letterlijk direct met je voeten in het zand. Dat is het echte vakantiegevoel toch? Dat vond Annemarie ook. Zij vertelde het volgende:

“Heerlijk! Wat een verrassend luxe huisje op een prachtige plek! Heerlijk om even tot rust te komen en te genieten van de natuur om je heen!”

Vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand

Er zijn al veel andere vakantiegangers je voor gegaan. Een heerlijke ervaring aan het Grevelingenmeer in luxe Tiny huisjes. Vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand scoort gemiddeld een 9,4!

Bekijk hier vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand

9. Vakantiepark Qurios Ameland

We blijven nog even bij de vakantieparken van Roompot. De huizen op vakantiepark Qurios Ameland zijn heel goed verzorgd en leuk ingericht. Het park is kleinschalig en kindvriendelijk, dus neem de kinders maar mee. Een andere reden waarom dit vakantiepark op het lijstje van beste vakantieparken van Nederland staat: is de locatie. Die is top, want in de buurt liggen gezellige dorpen met goede restaurants en een supermarkt met een groot assortiment. Neem de fietsen maar mee of huur deze, de natuur is te mooi om niet ontdekt te worden. Nathalie is fan, zij zei:

“Fantastisch verblijf op een mooi kleinschalig park. Heel mooi huisje, goed verzorgd, leuk kleinschalig en kindvriendelijk park. Wij hebben echt genoten, ligt mooi en centraal! Kortom fantastisch verblijf gehad!”

Vakantiepark Qurios Ameland

Bij Vakantiepark Qurios Ameland geniet je van de natuur en vooral de rust. Hier krijg je dat ultieme vakantiegevoel. Daarom scoort dit vakantiepark gemiddeld een 9,3!

Bekijk hier Qurios Ameland

10. Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee

De nummer 10 op dit lijstje is Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee. Het is hier heerlijk vertoeven met een safaritent tussen de bomen of een luxe tent met alles erop en eraan. De tenten zijn sfeervol ingericht en door de speciale beplantingen heb je veel privacy. De locatie is super, want je kan alle kanten op. Stap op de fiets naar het strand en als je toch liever cultuur wilt ontdekken dan ben je met een korte autorit bij steden als Alkmaar en Schoorl. Ann heeft genoten van haar vakantie op vakantiepark Qurios Egmond aan Zee. Zo schreef zij:

“Heerlijk gehad in een mooie safaritent. Terrein niet groot maar overzichtelijk gezellig en netjes. Perfect voor kleine kinderen en gewoon, omdat je niet van massaal houdt. Receptie behulpzaam en gezellig. Tent schoon van alle gemakken voorzien! Prima douche en keuken. Kraakheldere beddengoed. Bedstee, stapelbed en speelhoek geweldig! Strand wel een stuk lopen, maar weg ernaar toe door duinen is prachtig. Wil je dat niet dat is het heel goed te doen met auto of fiets! Al met al heel veel om het naar je zin te hebben!”

Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee

Last minute nog een vakantiepark boeken? Op dit kleinschalige vakantiepark verblijf je in een compleet uitgeruste safaritent of zeer luxe tent op vakantiepark Qurios Egmond aan Zee. Met strand, natuur, cultuur binnen handbereik en een gemiddelde score van een 9,3 wil je niets anders meer!

Bekijk hier vakantiepark Qurios Egmond aan Zee

11. Vakantiepark Qurios Zandvoort

Een andere topper in dit lijstje van de beste vakantieparken van Nederland is vakantiepark Qurios Zandvoort. Als je op zoek bent naar een combinatie van ontspanning, natuur en avontuur dan moet je hier zijn. Sta op je tenen en je ziet nog net de zee over de daken. Draai je vervolgens om en in de verte ligt het Formule 1 circuit. Andere vakantiegangers waren erg tevreden over de inrichting van het vakantiehuis en raadden zelfs het vakantiehuis ‘Clear Nature’ aan. De huizen zijn modern, compleet ingericht, een eigen terras met loungeset voor de deur en de brasserie is letterlijk om de hoek. Els komt zeker nog een keer terug, zo schreef zij:

“Genoten van ons verblijf!! Fijn, schoon en prettig huisje. Goede bedden en topservice door medewerkers park bij vragen. Fijn dat je via what’s app kunt communiceren. Kreeg snel antwoord. We komen zeker nog een keer terug!!”

vakantiepark qurios zandvoort de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark Qurios Zandvoort

Wat is het genieten hier! Ga onbezorgd op vakantie en ervaar rust, ruimte en vooral luxe op vakantiepark Qurios Zandvoort. Dit vakantiepark scoort gemiddeld 9,3!

Bekijk hier vakantiepark Qurios Zandvoort

12. Vakantiepark Landal Schuttersbos

Met het hele gezin op vakantie maar wil je liever niet de grens over? Dan kun je nog een van de laatste huisjes boeken op vakantiepark Landal Schuttersbos op Terschelling. Dit park mag niet ontbreken in het lijstje beste vakantieparken van Nederland, want; de locatie is geweldig, de huisjes zijn van alle gemakken voorzien met een luxe keuken en de kinderen kunnen al snel hun gang gaan. John en zijn gezin zijn terugkerende gasten, hij schreef:

“Super fijn! Geweldige locatie, namelijk midden op het eiland. Huisjes zijn van alle gemakken voorzien met luxe keuken. Onze kleine kinderen gingen al snel hun gang op het park. Over de schoonmaak en vocht hebben wij niets te klagen en het was echt brandschoon. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar.”

Vakantiepark Landal Schuttersbos

Vakantiepark Landal Schuttersbos is zeer kindvriendelijk, heeft een perfecte ligging en service staat hoog in het vaandel. Niet voor niks dus dat dit vakantiepark tussen het lijstje staat met een gemiddelde score van een 9,3!

Bekijk hier vakantiepark Landal Schuttersbos

13. Vakantiepark Landal De Waufsberg

We gaan terug naar Limburg waar een ander Landal park en zeker op dit lijstje van de beste vakantieparken van Nederland thuis hoort. Namelijk vakantiepark Landal De Waufsberg, op dit park staan zeer schone villa’s met alle moderne faciliteiten die je maar kunt wensen. Het park is een aanrader voor de actievere vakantieganger onder ons want met de glooiende heuvels hier is de natuur prachtig. Jan vindt dit een pareltje en liet een mooie review achter:

“Landal de Waufsberg is absoluut het pareltje van alle Landal-parken, alles is schoon, netjes en de medewerkers zijn zeer gastvrij en vriendelijk.”

Op het moment van schrijven zijn verschillende delen van Limburg onder water gelopen. We wilden de vakantieparken wel benoemen in deze toplijst, omdat gasten hier een mooie tijd hebben beleefd én de eigenaren de plek in dit toplijstje verdienen. 

Vakantiepark Landal Waufsberg

Nieuwsgierig geworden? Op vakantiepark Landal Waufsberg zul je je niet vervelen. Daarom scoort dit park met 5 sterren dan ook gemiddeld een 9,2!

Bekijk hier vakantiepark Landal Waufsberg

14. Het beste vakantiepark van Zeeland

Op vakantiepark Stee Aan Zee Walcheren heeft iedereen de tijd van z’n leven! Dit park is namelijk zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of grotere gezelschappen. Het park heeft een ideale ligging en dat is wel zo fijn als je eropuit wilt gaan om Zeeland te ontdekken. Er zijn genoeg speelattributen op het park, dus laat je kids lekker ravotten in de speeltuin. Gasten die eerder op dit vakantiepark zijn geweest, waren erg verrast door de volledig uitgeruste huizen met ruime slaapkamers, het vriendelijke onthaal en de goed service. Zo ook Marie-Jose, ze vertelde:

“We zaten in het gerenoveerde 8 persoons huis. Meer dan geweldig. Super schoon en twee geweldige badkamer met regen en gewone douche. Stijlvol ingericht en genoeg ruimte voor spulletjes. Fantastische keuken met een mega grote koelkast en diepvries. Mooie buitenplaats en veel speelgelegenheid voor groot en klein. Terrein goed onderhouden en gastvrije eigenaars.”

vakantiepark stee aan zee walcheren de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark Stee Aan Zee Walcheren

Heerlijk genieten voor groot en klein op vakantiepark Stee Aan Zee. Dat is ook te zien op de foto's en daarom scoort dit park gemiddeld een 9,2!

Bekijk hier vakantiepark Stee Aan Zee Walcheren

15. Vakantiepark De Meerpaal

We verlaten Zeeland nog niet, want tussen de bossen en bij de duinen ligt vakantiepark De Meerpaal. De accommodaties zijn schoon, goed onderhouden en ook de kampeerplaatsen zijn ruim met voldoende privacy. De kinderen ontdekken het speelschip of kunnen verkoeling zoeken in de waterspeeltuin. Maak je liever zandkastelen aan zee of heb je zin om even te winkelen? Met een korte wandeling sta je zo op het strand of in Zoutelande. Bob heeft hier een heerlijke vakantie gehad, hij schreef het volgende:

“Echt op en top genoten van 4 nachten op de camping! Super plaatsen met eigen sanitair! Alles klopt en wat is het heerlijk om bij iets minder weer een eigen wellness te hebben ! SUPER GENOTEN! Was nu het derde jaar in oktober maar ik zeg “tot volgend jaar!”.

Vakantiepark De Meerpaal

De foto's spreken voor zich dus kijk snel of er nog plek is voor jouw vakantie deze zomer. Dit leuke vakantiepark scoort maar liefst een 9,2!

Bekijk hier vakantiepark De Meerpaal

16. Vakantiepark Tergracht in Zuid-Limburg

Vlakbij Vaals ligt vakantiepark Tergracht. Een knusse recreatieboerderij waar je tussen het groen geniet van de rust. Met subliem uitzicht over de heuvels, voelt het helemaal niet aan alsof je in eigen land op vakantie bent. Het is ook niet voor niets een van de mooiste locaties in Nederland. De kampeerplekken zijn ruim, goed onderhouden en de huisjes zijn sfeervol ingericht. Andere gasten raden dit vakantiepark sterk aan als je een echte natuurliefhebber bent. Zij schreven eerder dat dit het ware paradijs is voor fietsers en wandelaars die zich hier zeer welkom zullen voelen. Zo schreef Manuel het volgende:

“Alleen maar stilte, natuur en ’s nachts is het echt donker. Bij een wandeling hoor je alleen het ruisen van de uitlopers van de Geul of het geluid van tevreden koeien en vogels. Een paradijs voor fietsers en wandelaars. Heerlijk ontbijt en een goed bed in een appartement met ruimte en comfort. Een korte wandeling brengt je in de buurt van uitstekende eetgelegenheden.”

Op het moment van schrijven zijn verschillende delen van Limburg onder water gelopen. We wilden de vakantieparken wel benoemen in deze toplijst, omdat gasten hier een mooie tijd hebben beleefd én de eigenaren de plek in dit toplijstje verdienen. 

Vakantiepark Tergracht

In stilte genieten van de natuur en de prachtige omgeving. Op deze knusse recreatieboerderij ligt vakantiepark Tergracht kom je helemaal tot rust en scoort gemiddeld een 9,2!

Bekijk hier vakantiepark Tergracht

17. Het beste vakantiepark in Gelderland

Dit fijne vakantiepark ligt midden op de Veluwe en behoort zeker in dit lijstje. Op het park De Rietberg zijn de sleutelwoorden: rust en ruimte. Het park ligt aan de rand van het gezellige dorp Epe en is omringd door bos en heide. Geen geasfalteerde wegen, maar zandpaadjes, oude bomen en natuurlijke beplanting. De huizen staan op grote kavels en bieden je het moderne comfort dat je graag wenst voor je vakantie. Dick en Marianne hebben een top vakantie gehad en schreven al eerder over de natuur en de rust. Lees zelf maar:

“Magnifiek, voor wie rust en de ruimte zoekt. Midden in de natuur, ademt rust uit, zandpaadjes, fraaie bomen en eekhoorntjes verhogen de sfeer. Buitengewoon: op relatief korte rij afstand Hanze stadjes als Elburg, Hattem, Deventer, Zutphen. En als laatste wel heel erg bijzonder: de werkelijk fantastische gastvrijheid. Dank aan Leon en Jos. Een zeer sterke aanrader voor wie van rust, ruimte en gastvrijheid houdt.”

de rietberg de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark De Rietberg

Eerdere gasten hebben een geweldig vakantie gehad op vakantiepark De Rietberg. De gemiddelde Zoover score is een 9,2!

Bekijk hier vakantiepark De Rietberg

18. Vakantiepark Buitenplaats Oudendijke in Zeeland

Vakantiepark Buitenplaats Oudendijke ligt in een mooie omgeving met gezellige plaatsen in de buurt. De huizen op het rustige park hebben alles en de supermarkt is in de buurt. Maar vooral de skelters zullen goed in de smaak vallen, dat maakt dit park zo geschikt voor gezinnen met kinderen. Andere gasten zijn zeer te spreken over de  accommodatie waar zij zich direct thuis voelden. Een ander pluspunt vonden de gasten de buitenruimte bij het huisje, waar je heerlijk kunt genieten van je welverdiende vakantie. De familie Houben schreef:

“Een aanrader voor rustzoekers. Wij hebben hier een heerlijk relaxte week doorgebracht. Buitenplaats Oudendijke is een oase van rust op slechts een steenworp afstand van het strand en van Renesse. Een perfecte locatie om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag!”

Vakantiepark Buitenplaats Oudendijke

Deze foto zegt al genoeg! Genoeg privacy en veel ruimte. Met een gemiddelde score van een 9,1 is het genieten op dit vakantiepark.

Bekijk hier Buitenplaats Oudendijke

19. Hogeboom Bungalowpark De Riethorst

Nog zo’n super vakantiepark in Limburg! Hogeboom Bungalowpark De Riethorst staat bij veel gasten hoog op het lijstje. Ze zijn zeer te spreken over de hygiëne en de accommodatie. De huisjes zijn vooral knus ingericht en van alle faciliteiten voorzien die je nog hebt als je op vakantie bent. Natuurliefhebbers kunnen hier goed uit de voeten. Pak de fiets of trek die wandelschoenen aan want de omgeving is schitterend. Zo schreef Anja het volgende:

“Wij zijn al zeer vaak elders geweest, maar dit is echt erg goed. Het is super schoon, dat kom je eigenlijk nooit tegen, zo schoon!!! Het huisje is keurig ingericht, en van alle gemakken voorzien. Hier in de omgeving kan je heerlijk genieten met de fiets, wandelen en wij met golfen. Wij vinden dit zeer kleinschalige parkje een absolute aanrader, voor wie er van reinheid en comfort houdt. TOP!!!! Wij komen zeker terug!!!”

Op het moment van schrijven zijn verschillende delen van Limburg onder water gelopen. We wilden de vakantieparken wel benoemen in deze toplijst, omdat gasten hier een mooie tijd hebben beleefd én de eigenaren de plek in dit toplijstje verdienen. 

bungalowpark de riethorst de beste vakantieparken van nederland
Bungalowpark De Riethorst

Boek nog snel een van de huizen op dit vakantiepark. De gemiddelde Zoover score is een 9,1!

Bekijk hier Bungalowpark De Riethorst

20. Het beste vakantiepark van Drenthe

Dit is zo’n plek waar je zeker naar terugkeert. Vakantiepark De Toffe Peer is een hele mooie en kleinschalige camping in de buurt van Ruinerwold. Als je de natuur in duikt wisselen heiden, weilanden en bossen elkaar af, prachtig om te zien. Het echtpaar van de camping houden het sanitair goed schoon en doen er alles aan om jou een vakantie te geven die je niet snel zal vergeten. Andere vakantiegangers schreven over de ruime kampeerplekken en de uitmuntende service. De familie Van der Burg vertelde het volgende:

“Voor de 2e keer waren we langere tijd op deze mooi gelegen camping. Veel respect voor wat er allemaal door Randy en Annet (en hun kinderen) verwezenlijkt is afgelopen winter. Gastvrij, kindvriendelijk, gezellig en vooral schoon! Een prachtige uitvalsbasis als je graag fietst of wandelt. Dwingelderveld, Weerribben-Wieden of het Reestdal, het is allemaal dichtbij! Wij komen zeker en graag terug!!”

de toffe peer de beste vakantieparken van nederland
Vakantiepark De Toffe Peer

Ook nog een van de laatste plekken willen bemachtigen? Op vakantiepark De Toffe Peer geniet je van het uitzicht en de prachtige natuur. Dit park scoort gemiddeld een 9,1!

Bekijk hier vakantiepark De Toffe Peer