Redactie - 17 november 2018
Een vakantie op de (kleine) Antillen is het paradijs op aarde. Met zon, zee, parelwitte stranden en pure gastvrijheid. Of je nu kiest voor Curaçao of Bonaire. Een ding is zeker: je gaat een ontspannen en zonnige vakantie tegemoet. Wij hebben de 7 populairste accommodaties op de Antillen uitgezocht waar je heerlijk kunt relaxen. Een aantal van onderstaande resorts hebben zelfs de Zoover Award gewonnen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!
ACOYA Curaçao Resort, Villas & Spa
Inhoudsopgave
We starten deze toplijst met ACOYA Curaçao Resort, Villas & Spa. Hier geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet met ruime keuze. Meteen daarna kun je plaatsnemen aan het zwembad voor een cocktail of een kopje koffie. ‘ s Avonds sluit je de dag af met een etentje in het buffetrestaurant. Of kies voor het Italiaanse restaurant of het steakhouse voor de afwisseling. Met een mooi onderhouden tuin en ruime appartementen hebben jullie dit vakantieverblijf niet voor niets beoordeeld met een 7,7.
Plaza Resort Bonaire
Plaza Resort Bonaire is gelegen op het mooie Bonaire. Mirjam Britstra-Hus geeft dit juweel van een resort een 9 én een uitgebreide review: ‘Heerlijk warm, lekker windje. De mooiste hotellocatie van Bonaire, van der Valk beschikbaar resort, gelegen aan een prachtig strand, fenomenaal uitzicht! En all inclusive! Ideaal. Heerlijk eten in het restaurant direct aan zee. Ontspanning op heerlijke ligbedden, strandlakens erbij, kajakken, suppen, snorkelen, alles bij de prijs inbegrepen.’ Extra bijzonder: er ligt een huisrif voor het resort. Hier zie je verschillende soorten vissen en zwemmen zelfs schildpadden.
Delfins Beach Resort
In alle rust genieten op het prachtige eiland Bonaire. Dat kan zeker in het Delfins Beach Resort. Reviewer Ingrid Hollenberg heeft genoten en geeft dit resort een dikke 9: ‘Geweldig resort, prachtige appartementen, mooie ligging. Ontbijt bij Brass Boer op het resort zeer aan te bevelen, echt top!! Centrum met de scooter op 5 minuten afstand. Het eiland is schoon, prachtig, aardige mensen en heerlijk eten.’ Bovendien ligt dit hotel direct aan het zandstrand en is er bij het zwembad altijd een ligbedje vrij.
Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino
Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino is een prachtig resort op Curaçao. Hier kun je heerlijk wegdromen op je zonnebed onder de wuivende palmen. Ook Willemstad met haar gezellige restaurantjes is op wandelafstand. En een extra pluspunt voor je Instagramfoto: zelfs bij zee heb je Wifi op dit resort. Zo weet je zeker dat het thuisfront kan meegenieten.
Morena Resort (+villa)
We zijn aangekomen bij de pareltjes in de top 3. Dit rustige resort Morena Resort (+villa) gelegen in de kleurrijke stad Willemstad op Curaçao is bekroond met een 8,8 én een Zoover Award. Je hebt hier dan ook alles bij de hand voor een op en top ontspannen vakantie. Zo heeft dit resort prachtige zwembaden, ruime accommodaties en ligt het op wandelafstand van zee en strand. Op het strand vind je bovendien een strandlakenservice. Maar ook bij het zwembad is altijd een bedje vrij. Lekker uit eten? Er liggen meerdere gezellige restaurantjes op loopafstand.
Time To Smile Chogogo Dive & Beach Resort
Ook het Time to Smile Chogogo Dive & Beach Resort op Curaçao is bekroond met een Zoover Award en een gemiddelde score van een 8,6. Reviewer Jikke Amesz geeft het resort een 10. ‘Door de goede ervaringen van vorig jaar, dit jaar wederom Chogogo geboekt, omdat het alles heeft wat we ons konden wensen. Mooi park, heerlijke zwembaden, lekker rustig, genoeg bedden, leuk restaurant, leuk personeel. Autohuur gemakkelijk te regelen bij de receptie, supermarkt dichtbij, strand nog geen 5 minuten lopen, goede bedden, schone kamers, goede handdoekenservice, ik kan nog wel even zo doorgaan. We hebben het weer super gehad!’
Kunuku Aqua Resort
Op nummer 1 staat Kunuku Aqua Resort. Dit hotel is eveneens bekroond met een Zoover Award. Hier word je volledig in de watten gelegd. Prachtig gerenoveerde appartementen, zwembaden omringd met tropische planten, sfeervolle muziek en op loopafstand een helderblauwe zee onder een stralende zon. Wat wil je nog meer? All-inclusive genieten natuurlijk. Gelukkig kan ook dat bij dit resort.
Heb jij onlangs een geweldige vakantie gehad op de Antillen? Schrijf een review op Zoover en deel jouw vakantieverblijf met andere vakantiegangers.