De 7 populairste accommodaties in Bulgarije

Redactie - 4 januari 2019

De 7 populairste accommodaties in Bulgarije

Redactie - 4 januari 2019

Een perfecte zon, zee en strandvakantie die ook nog eens heel betaalbaar is? Je zit goed in Bulgarije! Zowel jongeren, stelletjes als gezinnen vinden hier hun vertier. Wij zochten de 7 populairste accommodaties in Bulgarije voor je uit.

Grand Victoria - populairste accommodaties in Bulgarije

7. Grand Victoria

In het zonnige Sunny Beach vind je het met een 8,9 beoordeelde Grand Victoria. Steek de straat over en sta direct met je voeten in het zand. Hier hoef je nooit op zoek naar een ligbed of een parasol. In Grand Victoria verblijf je all-inclusive. Schuif aan bij een van de themarestaurants en geniet van een heerlijk diner.

Laguna Park - populairste accommodaties in Bulgarije

6. Laguna Park

Hotel Laguna Park is een geschikte bestemming voor een familievakantie, dankzij het zwembad met glijbanen en de ligging aan het strand. Net buiten het drukke deel van het centrum van Sunny Beach. Zo ontsnap je aan het feestgedruis. Vakantievriendjes en vriendinnetje zijn zo gemaakt, want hier verblijven veel Nederlanders. Dit hotel ontvangt gemiddeld een 8,9.

Riu Helios Bay - populairste accommodaties in Bulgarije

5. RIU Helios Bay

De meest recente review van RIU Helios Bay van Marjo zegt genoeg: ‘De mensen aan de bar zijn zoooooo gemeend vriendelijk en helemaal op elkaar ingewerkt! Dat valt heel erg op. Animatie overdag gezellig en muziek bij het zwembad.’ Dit hotel in Obzor wordt dan ook gemiddeld beoordeeld met een 9,3.

Hotel & Spa Diamant Residence - populairste accommodaties in Bulgarije

4. Hotel & Spa Diamant Residence

Een ontspannen verblijf in Hotel & Spa Diamant Residence (8,9). De wellnessbehandelingen hier zijn een echte aanrader. Dit is een kleinschalig hotel waar je toch animatie vindt. Met een ligging aan zee geniet je bovendien volop van het zonnige Sunny Beach.

Zornitsa - populairste accommodaties in Bulgarije

3. Zornitsa

Zornitsa ligt midden op de levendige strip van Sunny Beach. Feestgangers zitten hier dus goed! Toch is het ook een favoriete plek onder gezinnen. Het animatieteam nodigt iedereen bij het zwembad uit om deel te nemen aan activiteiten. En op het privéstrand is altijd een ligbed vrij.

Iberostar Sunny Beach Resort - populairste accommodaties in Bulgarije

2. Iberostar Sunny Beach Resort

Op nummer twee eindigt Iberostar Sunny Beach Resort. Een familiehotel met ruime en schone familiekamers. Het strand ligt op een steenworp afstand (100 meter), maar verkoeling zoeken kan ook in een van de fijne zwembaden.

Majestic Beach Resort - populairste accommodaties in Bulgarije

1. Majestic Beach Resort

Wauw, een kleurrijk hotel met prachtige groene tuinen en palmen. Dit brengt meteen het vakantiegevoel in je naar boven. Majestic Beach Resort is een Aparthotel dat een 9,1 scoort. Een geschikte plek voor kinderen dankzij de animatie en het kindvriendelijke zwembad. Een boodschap nodig? Je vindt een supermarkt direct om de hoek van het hotel.

Ben jij wel eens verbleven in een topaccommodatie in Bulgarije? Laat het ons weten via een review