De 5 populairste campings in België die het best scoren op zwembaden

Redactie - 23 december 2018

De 5 populairste campings in België die het best scoren op zwembaden

Redactie - 23 december 2018

De prachtige bosrijke gebieden in België zijn perfect voor een kampeervakantie en om te wandelen en te fietsen. En kinderen vinden het natuurlijk heerlijk om uren te spetteren in het zwembad. Dit zijn de vijf populairste campings in België die het best scoren op zwembaden.

Camping Bertrix - populairste campings in België die het beste scoren op zwembaden

Bertrix

5.  Bertrix

In het bosrijke natuurgebied van de Belgische Ardennen ligt Camping Bertrix. Een heerlijk startpunt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Familie Groeneveld-Holler reisde met jonge kinderen, die hier een geweldige tijd hebben gehad: ‘Wij zijn een gezin met drie kinderen tussen vijf en tien jaar en voor hen is dit een ideale camping. Ze vermaakten zich de hele dag met de animatie, in het zwembad, in het bos, op het sportveld, het springkussen en in de speeltuin met zandbak.’ Het zwembad krijgt van deze familie een mooie 9.

Camping Spineuse Neufchâteau - populairste campings in België die het beste scoren op zwembaden

Spineuse Neufchâteau

4. Spineuse Neufchâteau 

Spineuse Neufchâteau ligt in het groene hart van Neufchateau. Een echte gezinscamping voor een sportieve vakantie. Hier worden leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen door het enthousiaste animatieteam. Een van de leukste ontmoetingsplekken is het zwembad met naastgelegen speeltuin. Deze camping won een Zoover Award én scoort een mooie 8,3 gemiddeld.

Camping L'Eau Rouge - populairste campings in België die het beste scoren op zwembaden

L’Eau Rouge

3. L’Eau Rouge

Midden in de Belgische Ardennen, nabij Stavelot, ligt Camping L’Eau Rouge. Een gezellige familiecamping met leuke animatie voor de kids en op steenworp afstand van het Circuit Spa-Francorchamps. Na een stevige wandeltocht kun je hier heerlijk ontspannen in het zwembad. Je duikt zo het buitenbad in, want het water is aangenaam warm. Jullie geven de camping alleen al voor het zwembad een 8,1 gemiddeld.

Camping Hohenbusch - populairste campings in België die het beste scoren op zwembaden

Hohenbusch

2. Hohenbusch

Camping Hohenbusch ligt in het prachtige natuurgebied van Burg-Reuland. Een kleinschalige camping, die vooral wordt bezocht door jonge gezinnen. Het terrein is overzichtelijk en kinderen voelen zich hier meteen thuis. Nieuwe vriendjes maken ze al snel in de speeltuin of op het speelveldje. Ook het verwarmde zwembad is zeer geliefd bij de campinggasten. ‘Zwembad is prachtig en zeer verzorgd’, zo vertelt Louise. Zij geeft het buitenbad dan ook een dikke 8.

Camping Moulin de Malempré - populairste campings in België die het beste scoren op zwembaden

Moulin de Malempré

1. Moulin de Malempré

Op nummer 1 staat Camping Moulin de Malempré.. Deze gezellige camping scoort gemiddeld een 9,1. Je wandelt hier zo de prachtige bossen van de Ardennen in. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kinderen vermaken zich bij het beekje, dat dwars over de camping stroomt, en in het mooie zwembad, dat heerlijk verwarmd is. Ilse heeft genoten met haar jonge gezin: ‘Heel schone camping met prachtig zwembad.’

Heb je laatst een fijne vakantie gehad in België?  Schrijf een review op Zoover en deel jouw ervaring met andere vakantiegangers.