De 17 populairste campings van Slovenië

Redactie - 7 november 2018

De 17 populairste campings van Slovenië

Redactie - 7 november 2018

Een kampeervakantie naar Slovenië op de planning staan? Top idee! Want wat is de natuur in dit land prachtig. Wij zetten de 17 populairste campings van Slovenië op een rijtje. Hieronder alvast een voorproefje met de top 5.

Camp Soca, populairste campings van Slovenië

Camp Soca

5. Camp Soca – Soca

Met een gemiddelde van een 9 én geen enkele reviewer die Camp Soca een onvoldoende heeft gegeven weet je dat deze camping zijn plek in de top 5 waardig is. Wat een geweldig uitzicht heb je hier! Met de bergen op de achtergrond ontsnap je even helemaal aan de bewoonde wereld.

Beld, populairste campings van Slovenië

Bled

4. Camping Bled – Bled

Misschien wel de grootste en meest bekende toeristische trekpleister van Slovenië: Lake Bled. Genieten van dit stukje ongerepte natuur kan op Camping Bled. Aan het meer en op de camping is volgens reviewers van alles te beleven. Lisa: ‘Bled is een prachtig plekje waar genoeg te doen is om je minimaal een week te vermaken’. 

Sobec, populairste campings van Slovenië

Sobec

3. Sobec – Lesce

Sobec is een perfecte camping voor wie op doorreis is naar Kroatië want vanaf de snelweg sta je hier zo. Bij aankomst kies je je eigen staanplaats uit onder de bomen of bij de rivier. Gemiddelde beoordeling: 7,3.

Terme Catez, populairste campings van Slovenië

Terme Catez

2. Terme Catez (Glamping) – Catez ob Savi

Met een zwemparadijs zoals op Terme Catez weet je zeker dat de kids een topvakantie hebben. Rebecca: ‘Zwembad paradijs was super!! Met onze kinderen van 3,5 en 5 hebben we een week lang genoten en iedere dag gezwommen.’ Daarnaast is het een echte aanrader een bezoekje te brengen aan de nabij gelegen grotten of de stad Ljubjana.

Menina, populairste campings van Slovenië

Menina

1. Menina – Recica ob Savinji

Op nummer 1 in dit toplijstje van populairste campings van Slovenië staat Menina. Als wij jullie reviews doorlezen snappen wij volledig dat jullie deze camping beoordelen met een gemiddelde van een 8,6. Ook de meest recente review liegt er niet om: ‘We hebben heerlijk genoten op camping Menina! De gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaar en werknemers voelden als een warm welkom. De stacaravan was lekker ruim, eigenlijk ruimer dan we hadden verwacht!’ Menina is dé plek voor zowel jonge kinderen als tieners.

Top 17 op een rijtje

 1. Menina, Recica ob Savinji (8,6)
 2. Terme Catez, Catez ob Savi (7,4)
 3. Sobec, Lesce (7,3)
 4. Bled, Bled (7,3)
 5. Camp Soca, Soca (9)
 6. Terme 3000, Moravske Toplice (7,5)
 7. Garden Village Bled, Bled (10)
 8. Center Kekec, Maribor (9,2)
 9. Camp Lijak, Nova Gorica (8,7)
 10. Kopalisce, Radovljica (7,7)
 11. Trnovc, Duplje (7,9)
 12. Adria, Ankaran (6,5)
 13. Kamp Klin, Soca (8,9)
 14. Koren, Kobarid (7)
 15. Vrhpolje, Vipava (9)
 16. Farm Camping Zelinc, Cerkno (9)
 17. NaturPlac NaŠkali, Ljubno ob Savinji (10)

Wat is jouw favoriete camping in Sl0venië? Laat het ons weten in een reactie.