De 15 populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

Redactie - 13 december 2018

De 15 populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

Redactie - 13 december 2018

Kamperen in eigen land is populair. Wij snappen wel waarom. Geen honderden kilometers rijden en Nederland is natuurlijk gewoon heel mooi! In dit blog zetten we de populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging voor je op een rijtje. We trappen af met de top 5.

Boerderijcamping de Beek, populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

De Beek

5. Boerderijcamping de Beek

De nummer 5 in dit toplijstje scoort een 9,9 én werd bekroond met een Gouden Zoover Award. Een persoonlijke benadering staat hier voorop. Je wordt ontvangen met verse cake en koffie en in de informatiemap kun je alles vinden over Boerderijcamping de Beek en de omgeving. Gelegen in Buurse, een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Minicamping De Visser, populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

De Visser

4. Minicamping De Visser (+ chalets)

Binnen een paar minuten sta je met je voeten in het zand van Zoutelande. Minicamping De Visser heeft dé perfecte ligging om uit te waaien in eigen land. Verblijven doe je hier op ruime en groene staanplaatsen. Ad en Carla hebben enorm genoten en begonnen de dag goed: ‘Elke dag verse broodjes: om 9.00 uur komt de warme bakker de camping op rijden.’ De Visser verdient dan ook een 9,6.

Reeëndal, populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

Reeëndal

3. Reeëndal

Midden in de bossen van Loenen ligt Camping Reeëndal, beoordeeld met maar liefst een 9,8. Rustzoekers zijn hier aan het juiste adres. Het is een kleinschalige camping, waar privacy hoog in het vaandel staat. Houd je ervan om een bezoek te brengen aan de stad? Vanaf Reeëndal trek je er gemakkelijk op uit naar bijvoorbeeld Arnhem of Apeldoorn.

De Bunders, populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

De Bunders

2. De Bunders

Ook de nummer 2 in dit toplijstje is trotse eigenaar van een Gouden Zoover Award. De Bunders is een kleinschalige camping. Hier vind je een zeer goede bistro, waar je heerlijk kunt bijkomen na een stevige wandeling door de bossen in Vierhouten. Deze camping scoort niet voor niets een dikke 9.

Camping Janse, populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging

Janse

1. Janse

Achter de duinen in Zoutelande vind je Camping Janse. Met de ligging direct aan de kust heeft deze bestemming zijn nummer 1 positie dik verdiend. Een ideale bestemming voor een kampeervakantie met kinderen, want het animatieprogramma is hier zeer uitgebreid. Voor de sportieveling zijn er een voetbalveld en een trampoline. Dus zet het bijpassende nummer ‘Zoutelande’ maar op en ga op weg naar Camping Janse.

De volledige top 15

 1. Janse, 9,6
 2. De Bunders, 9,4
 3. Reeëndal, 9,8
 4. Minicamping De Visser, 9,6
 5. Boerderijcamping De Beek, 9,9
 6. Landschapscamping Alleleijn, 9,2
 7. Minicamping Boogaard, 9,8
 8. De Robbenjager, 9,2
 9. Oosterberg, 8,5
 10. De Waps, 9
 11. De Watermolen, 9,8
 12. Strandcamping Groede, 9
 13. Hartje Groen, 9,3
 14. Duinoord, 8,8
 15. Boerderij Camping De Mescherhei, 9,5

Wat is jouw favoriete camping in Nederland? Deel jouw tip met andere vakantiegangers die graag ons eigen land willen ontdekken!