De provincie Noord-Holland heeft veel accommodaties aan of nabij de kust. Hier kun je lekker uitwaaien! Of pak de fiets en geniet van bloeiende bollenvelden, natuurgebieden, dorpjes en steden. Zoover zocht dé vijftien populairste accommodaties met de beste score op prijs-kwaliteit. Hieronder alvast de top 5.

Camping De Nollen populairste accommodaties van Noord-Holland met de beste score op prijs-kwaliteit

5. Camping De Nollen

Familiecamping De Nollen ligt vlak bij het centrum van het gezellige Callantsoog. Je kunt op de fiets naar het dorp, net als naar het strand. Gemiddeld ontvangt deze camping een 8,7 en op prijs-kwaliteit scoort De Nollen een 8,5. Jullie schrijven dat er erg veel wordt georganiseerd voor zowel kind als ouder. Het is bovendien een populaire vakantiebestemming onder Duitsers. Zo krijg je toch een beetje een buitenlands gevoel in eigen land.

Hotel Blooming - populairste accommodaties van Noord-Holland met de beste score op prijs-kwaliteit

4. Hotel Blooming

Blooming is winnaar van een Gouden Zoover Award en ontvangt een 9,1. In dit hotel in Bergen word je in de watten gelegd. Neem een (hotstone) massage of stoom in de sauna. In de winter kruip je in de zithoek bij de open haard met een goed boek. Je begrijpt dat je als herboren terugkeert naar huis. Voor de prijs-kwaliteitverhouding geven jullie Hotel Blooming een 8,8.

Camping Het Zonnige Veld populairste campings van Noord-Holland met de beste score op prijs-kwaliteit

3. Camping Het Zonnige Veld

Bij Het Zonnige Veld kun je niet alleen kamperen, je kunt ook overnachten in de Bed and Breakfast. Met een gemiddelde van een 9,1 vier je een fijne vakantie in Bakkum tegenover de duinen. Voor de prijs-kwaliteit geven jullie deze plek een dikke 9. Een favoriete to-do van jullie is fietsen. Piet en Diny schrijven: ‘De ligging is prachtig, vlak aan de mooie brede duinen van Castricum, Egmond, Bergen en Schoorl, waar het fijn wandelen en fietsen is.’ 

Camping De Nesse populairste accommodaties van Noord-Holland met de beste score op prijs-kwaliteit

2. Camping De Nesse

Je kunt bijna geen review overslaan of jullie schrijven over de vriendelijke eigenaren die Camping De Nesse (9,7) met passie runnen. Een paar dagen vóór aankomst ontvang je een leuk mailtje en bij aankomst krijg je een informatiemap, waarin je onder andere leest wat je in de omgeving kunt doet. De kleinschalige camping ligt in Limmen en ontvangt een 9,7 voor prijs-kwaliteit.

Aparthotel Appartementen-Hotel Bloemendaal aan Zee populairste accommodaties van Noord-Holland met de beste score op prijs-kwaliteit

1. Aparthotel Appartementen-Hotel Bloemendaal aan Zee

Vakantie vieren in Noord-Holland aan de kust van Bloemendaal? Dichter bij het geluid van de golven kom je niet! Reviewer Antonia: ‘Heerlijk wakker worden met uitzicht op zee om vervolgens op het balkon met hetzelfde uitzicht te ontbijten. Met een paar stappen sta je op het strand en bij de bekende strandtenten (zonder geluidsoverlast).’ Jullie geven Aparthotel Appartementen-Hotel Bloemendaal aan Zee zowel gemiddeld als voor de prijs-kwaliteit een 9,8. Je verblijf staat echt in het teken van luxe, want de badkamer heeft ook een massagedouche.

Benieuwd naar de complete top 15 met beste score op prijs-kwaliteit? Wij zetten ‘m voor je op een rij:

 1. Aparthotel Appartementen-Hotel Bloemendaal aan Zee (9,8)
 2. Camping De Nesse (9,7)
 3. Camping Het Zonnige Veld (9,1)
 4. Hotel Blooming (9,1)
 5. Camping De Nollen (8,7)
 6. Vakantiehuis Aan Zee Slapen (9)
 7. Hotel Zuiderduin (8,5)
 8. Roompot Kustpark Egmond aan Zee (8,1)
 9. Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam (8,3)
 10. Vakantiepark Roompot Callassande (7,9)
 11. Camping De Watersnip (7,7)
 12. Roompot Marina Park Volendam (7,7)
 13. Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel (7,8)
 14. Duincamping De Lepelaar (7,7)
 15. Landal Strandhuisjes Julianadorp (8,3)

Uitgelichte berichten

Renske

Redacteur

21 februari - 2019

Reacties