7x appartementen met een Zoover Award op Curaçao

Redactie - 24 januari 2019

7x appartementen met een Zoover Award op Curaçao

Redactie - 24 januari 2019

Dit jaar waren er wel zeven appartementen op Curaçao, die een Zoover Award in de wacht sleepten. Elk door jullie beoordeeld met minimaal een 8,4. Met wie je ook op vakantie gaat, er zit zeker een geschikte accommodatie bij. Ontdek de best gewaardeerde appartementen op Curaçao.

Appartement Kunuku Aqua Resort - best gewaarde appartementen op Curacao

7. Kunuku Aqua Resort

Voor een familievakantie op Curaçao zit je goed bij het met een 8,4 beoordeelde Kunuku Aqua Resort. Verschillende zwembaden, glijbanen en een apart kinderbad. De kids zullen zich hier niet vervelen. Je verblijft hier op basis van all inclusive en volgens reviewer Alice is dit een groot succes: ‘De all-in formule is hier een grote plus. Het eten is meer dan goed. Het ontbijt is heerlijk, met vers brood, croissantjes, yoghurt en fruit.’ Als dat geen goede start van je dag is.

Appartement Time to Smile Chogogo Dive & Beach Resort - best gewaarde appartementen op Curacao

6. Time to Smile Chogogo Dive & Beach Resort

In Time to Smile Chogogo Dive & Beach Resort verblijf je in aparte huisjes. Deze zijn voor vier personen en beschikken over twee badkamers en slaapkamers, ruimte genoeg dus! Je kunt gratis met de bus naar Willemstad (dertig minuten) en naar Mambo Beach. Je buskaartje haal je af bij de receptie. Jullie beoordelen dit appartement met een 8,9.

Villa Topzicht - best gewaarde appartementen op Curacao

5. Villa Topzicht

Villa Topzicht doet zijn naam eer aan, want het uitzicht is hier inderdaad prachtig. Het appartement ligt aan een zeer rustige weg in een woonwijk. Hier zit je goed wanneer je ervan houdt om vakantie te vieren zonder veel toeristen om je heen. Toch liggen hotspots, zoals Jan Thiel en Zanzibar, op een steenworp afstand. De appartementen zijn simpel, maar heel netjes. Villa Topzicht scoort een 9,3.

Appartement ABC - best gewaarde appartementen op Curacao

4. ABC

Voor een kleinschalig verblijf zit je goed bij Appartement ABC (9,4). De gastvrije eigenaren zorgen ervoor dat je wordt opgepikt van het vliegveld en ook weer naar het vliegtuig wordt gebracht. Ook organiseren zij gezamenlijke activiteiten, waardoor je snel in contact komt met andere gasten. Wat dacht je van een barbecue of boottocht?

Appartement BlouBlou Curaçao - best gewaarde appartementen op Curacao

3. BlouBlou Curacao

Op loopafstand van Zanzibar en Papagayo heeft BlouBlou Curacao echt een toplocatie, als je houdt van zon, zee, strand en levendigheid. Maar in jullie reviews spreken jullie vooral vol lof over de gastvrije eigenaren. Zo staan er bij aankomst boodschappen voor je klaar, als je dit wilt. Dirk Jansen schrijft: ‘Roel en Alja zijn heel aardig mensen. Ze helpen je overal mee en je kunt ze alles vragen!’ 

Appartement Villa l'Orangerie - best gewaarde appartementen op Curacao

2. Villa L’Orangerie

Jullie zijn héél enthousiast over de gastvrije en vriendelijke eigenaren van Villa L’Orangerie. Henk en Dymph schrijven: ‘Het verblijf bij Villa L’Orangerie is in één woord fantastisch qua ligging, tuin, zwembad, villa, verzorging en zeker niet te vergeten de gastvrijheid en gezelligheid van de gastheren.’ Dit appartement in Willemstad scoort een 9,7.

Appartement Jan Kok Lodges - best gewaarde appartementen op Curacao

1. Jan Kok Lodges

Voor een mooi uitzicht zit je goed bij Jan Kok Lodges. Dit appartementencomplex ligt ook nog eens in het hart van het eiland, dus waar je ook heen wilt, je bent er zo! Huur een auto bij de eigenaren en ontdek het eiland. Parkeren kan op de gratis parkeerplaats bij de accommodatie. Dit fijne resort tikt met een gemiddelde van een 9,8 bijna de 10 aan.