5x de populairste accommodaties in de regio Beieren

Redactie - 16 februari 2019

5x de populairste accommodaties in de regio Beieren

Redactie - 16 februari 2019

Beieren wordt gezien als dé vakantiebestemming van Duitsland. Deze regio is heel veelzijdig, met glooiende heuvels en (besneeuwde) bergtoppen. Cultuurliefhebbers zijn gek op de authentieke dorpjes en vooral kasteel Neuschwanstein. Check deze vijf populairste accommodaties in Beieren.

Lindau am See - populaire accommodaties in de regio Beieren

5. Camping Lindau am See

We trappen het lijstje af met Lindau am See, dat meteen een 8,7 gemiddeld scoort. Hier vier je vakantie aan de Bodensee. De grens met Oostenrijk is op een steenworp afstand. Je bereikt dit buurland gewoon te voet. Langs de camping loopt een spoorlijn: pak eens de trein naar een leuke stad. Wat dacht je bijvoorbeeld van München?

Knaus Campingpark Lackenhäuser - populaire accommodaties in de regio Beieren

4. Knaus Campingpark Lackenhäuser

Op Knaus Campingpark Lackenhäuser kom je tot rust. Een familiecamping waar je goed zit met jonge kinderen, dankzij de animatie, het zwembad en de speeltuin. Als ouder start je de ochtend fris door baantjes te trekken in het zwembad. Je vindt deze bestemming in Lackenhäuser, tegen de rand van een heuvel. Houd er dus rekening mee dat je wat moet klimmen. Jullie beoordelen de camping met een 8,7.

Grünten - populaire accommodaties in de regio Beieren

3. Hotel Grünten

Hotel Grünten is een plek waar een gezellige sfeer hangt. Deze bestemming in Sonthofen wordt gerund door een lieve familie, bij wie je je snel thuis voelt. Niet voor niets ontvangt Grünten een dikke 8,8. Jullie vertellen dat het een ideale uitvalsbasis is om uitstapjes te maken. Je kunt instappen bij chauffeur Harry om de omgeving te verkennen. Annie Pruijssers: ‘Chauffeur Harry is bekwaam en een gezellige verteller. Hij draait leuke, toepasselijke muziek. Echt een man met hart voor zijn passagiers.’ 

Allweglehen - populaire accommodaties in de regio Beieren

2. Camping Allweglehen

Met een 9,4 is Allweglehen de op één na populairste plek in de regio Beieren. Zoals je kunt zien, is het uitzicht op deze terrassencamping geweldig. Er is een zwembad én je kunt jezelf laten verwennen in de wellness. Jullie vinden het een groot pluspunt dat de wifi gratis is. Wel zo fijn als je het thuisfront je mooie vakantiefoto’s wilt sturen.

Holmernhof - populaire accommodaties in de regio Beieren

1. Camping Holmernhof

Camping Holmernhof (9,6) is een waar kuuroord en daarmee een populaire bestemming onder wat oudere koppels. Jullie spreken vol lof over de sanitaire voorzieningen. Naast een aparte make-up ruimte waar je een bijvoorbeeld een föhn vindt, kun je douchen onder een regendouche. Tip: aan de camping grenst een biergarten, waar je een goed biertje kunt drinken en een hapje kunt eten voor weinig geld.