Ga je op vakantie met het hele gezin? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de kids zich niet hoeven te vervelen op de camping. Wanneer zij het naar hun zin hebben heb jij dat natuurlijk ook. In deze lijst zetten wij daarom de 5 campings in de EU met de beste score op kindvriendelijkheid uiteen. Lees je mee? Camping Domaine La Mathoniere Deze 10 populaire campings in de EU scoren het beste op kindvriendelijkheid

5. Camping Domaine La Mathonière

Op Camping Domaine La Mathonière (9,6) in Frankrijk overnacht je met veel andere Nederlandse gezinnen. Volgens reviewer Marloes maken de kids in no time vriendjes: ‘Wij hebben een top vakantie gehad op Domaine la Mathoniere, het is een echte aanrader voor een gezin met kinderen. De kinderen vermaken zich de hele dag met alle speeltoestellen, het zwembad en de vele andere kinderen.’ De kindvriendelijkheid van deze camping krijgt niet voor niets een 9,8.

Camping Boerderijcamping Van 't Zandeind Deze 10 populaire campings in de EU scoren het beste op kindvriendelijkheid

4. Camping Boerderijcamping Van ’t Zandeind

Camping Boerderijcamping Van ’t Zandeind (Noord-Brabant) is met een 9,8 op kindvriendelijkheid the place to be voor gezinnen. Zijn jouw kinderen ook echte dierenliefhebbers? Dan is de boerderij van de camping een echt feestje. Zo helpen de kinderen met het voeren van de geiten, knuffelen ze de konijntjes of rapen ze de eitjes van de kippen. Tijdens de rondleiding ontdek je alle geheimen van de boerderij.

Camping De Nesse Deze 10 populaire campings in de EU scoren het beste op kindvriendelijkheid

3. Camping De Nesse

Met een 9,8 op kindvriendelijkheid staat Camping De Nesse op de derde plaats van dit toplijstje. In de binnenspeeltuin kunnen de kids zich uren vermaken, terwijl jij even lekker de tijd voor jezelf hebt. Een uitstapje in de buitenlucht met het hele gezin? Helemaal uitwaaien doe je op het strand van Castricum. Struin over de gezellige boulevard, terwijl de kinderen de grootste zandkastelen bouwen. Of proef de lekkerste kazen in Alkmaar.

Camping De Watermolen Deze 10 populaire campings in de EU scoren het beste op kindvriendelijkheid

2. Camping De Watermolen

Natuurliefhebbers zitten helemaal goed bij Camping De Watermolen. Met het hele gezin geniet je midden in de natuur van een rustgevende vakantie. Neem bijvoorbeeld een duik in de zwemvijver. Of gooi je hengel uit in de visvijver en vang de grootste vissen. Evelien vindt dit de perfecte gezinsvakantie: ‘Elke ochtend stonden wij op met het geluid van vogels en ’s avonds konden wij genieten van de mooiste zonsondergangen. De luxe van de Waterchalet in combinatie van het uitzicht, eigen terras en het aansteken van de bbq maakte dit voor ons de ideale gezinsvakantie.’ Jullie beoordelen de kindvriendelijkheid op dit park met een 9,9.

Camping Domaine La Terrasse Deze 10 populaire campings in de EU scoren het beste op kindvriendelijkheid

1. Camping Domaine La Terrasse

Reviewer Stephanie beschrijft precies waarom Camping Domaine La Terrasse een 10 scoort op kindvriendelijkheid: ‘Eigenlijk wil je het geheim houden voor iedereen, zo speciaal is het. Rust, ruimte en voor de kids ( 2 en 4 ) een speeltuintje, trampoline en beestjes. Helemaal voldoende om zich twee weken te vermaken.’ Op zoek naar een leuk uitje? Bezoek dan zeker pretpark en dierentuin LePal.

Meer vakantie-inspiratie? Volg Zoover ook via Instagram, Pinterest en Facebook.

Uitgelichte berichten

Renske

Redacteur

15 mei - 2019

Reacties