Op vakantie met tieners: verblijf in deze hotels met familiekamers

Redactie - 30 juni 2022

Op vakantie met tieners: verblijf in deze hotels met familiekamers

Redactie - 30 juni 2022

Waar ga je met jouw tieners naartoe voor een fijne gezinsvakantie? Dat is altijd een lastige vraag, want er moet natuurlijk wel genoeg te doen zijn voor jouw ‘oudere’ kids en wil je ook als gezin in dezelfde kamer verblijven! Gelukkig zijn er genoeg accommodaties die hier rekening mee houden. Na sport, spel en plezier slaap je ’s avonds met z’n allen in dezelfde (familie)kamer met aparte slaapkamers of met tussendeur, zodat je geen extra kosten hoeft te maken. In dit blogartikel geven we je graag inspiratie voor de beste hotels met ruime familiekamers. Dit wordt een topvakantie met het hele gezin!

Voel je thuis bij Vakantiepark HD Parque Cristóbal Gran Canaria

Ben jij op zoek naar een vakantie op het eiland Gran Canaria met jouw pubers? Verblijf dan in een van de ruime, witte bungalows van Vakantiepark HD Parque Cristóbal in Playa del Inglés. Dit complex is gebouwd in de stijl van een vakantiedorp en voor jong en oud is er hier genoeg te doen. Terwijl jij heerlijk geniet bij de sauna, zijn jouw pubers de hele dag de hort op. Er is zelfs een gameroom! ’s Avonds geniet je samen van een animatieprogramma met onder andere livemuziek en shows, leuk voor de hele familie! Kies voor een verblijf in een familiebungalow met twee slaapkamers en een slaap-/woonkamer. Deze is speciaal gericht op families! Kortom, bij HD Parque Cristóbal beleef je gegarandeerd een leuke vakantie met z’n allen!

Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers
HD Parque Cristóbal Gran Canaria

Met een mooie 8,5 als gemiddelde score, is het wel duidelijk dat HD Parque Cristóbal een goede keuze is voor jouw verblijf op Gran Canaria. Kies voor een familiebungalow en je hebt zeker een fijne vakantie met z'n allen!

Lees meer

Geniet in Turkije bij Hotel Miracle Resort

Op naar Turkije voor de volgende op de lijst ‘Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers’ is Hotel Miracle Resort in Turkije. Deze accommodatie heeft een perfecte ligging, namelijk direct aan het zandstrand van Lara. Je zult je verbazen over de vele faciliteiten! Wat dacht je van de vele zwembaden met waterglijbanen? En dat is nog niet alles, er is ook een binnen-en buitendiscotheek, bioscoop, gameroom en teenage club (12-16 jaar). Niks is hier te gek. Sluit de avond af op het terras waar je geniet van een leuke show voor jong en oud. Boek jouw familiesuite die uit twee standaardkamers bestaat en gescheiden is door een tussendeur (connecting room). Ideaal voor het hele gezin!

Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers
Hotel Miracle Resort

Met een 9,1 als gemiddelde beoordeling, zit je in Hotel Miracle Resort zeker goed. Je zult je hier uitstekend vermaken, voor jong en oud is er namelijk genoeg te doen. Op naar die geweldige familievakantie in Turkije!

Lees meer

Ervaar de luxe bij Hotel Liberty Hotels Lara

We blijven nog even in Turkije, want in Liberty Hotels Lara zullen jouw pubers zich geen moment vervelen. Dit is een échte topper uit de lijst ‘Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers’. De faciliteiten in het hotel zal namelijk al je verwachtingen overtreffen. Zo geniet jij in de wellness, terwijl jouw pubers zich uitleven bij de verschillende zwembaden met glijbanen of meedoen aan diverse sportactiviteiten. Tot rust komen kan heel goed in de comfortabele familiekamer die uit twee ruimtes bestaat. Heel fijn, want zo heeft iedereen toch een beetje privacy.

Liberty Hotels Lara
Hotel Liberty Hotels Lara

Met name de service in dit hotel is geweldig. "Ons verblijf was perfect! Check-in was snel en de vriendelijkheid van de medewerkers maakten het verschil in ons verblijf. Alle ruimtes zijn in uitstekende staat en zeer schoon. We zijn net thuis en we zijn al onze terugkeer volgend jaar aan het plannen." De gemiddelde score van dit hotel is een geweldige 9,5!

Lees meer

Op naar Kos! Verblijf bij Hotel Mitsis Ramira Beach

Een vakantie bij Mitsis Ramira Beach staat voor luxe en een uitstekende kwaliteit. Dit viersterrenhotel heeft een moderne inrichting en een ideale ligging. En dat zorgt voor een uitstekende uitvalsbasis om Kos te verkennen. Maar jouw tieners zal je niet veel horen, want er is genoeg te doen. Het resort heeft namelijk twee zwembaden, een jacuzzi en een apart kinderbad met glijbanen. Ook zijn er genoeg sportieve activiteiten waar jouw pubers hun energie in kwijt kunnen. Tijd om even terug te trekken en dat kan in de ruime familiekamers superieur. Of kies voor extra luxe in de familiekamers aan de tuinzijde. Je hebt dan een privé zwembad helemaal voor jezelf!

Hotel Mitsis Ramira Beach

"Super hotel! Personeel is vriendelijk en doet alles om je verblijf top te maken. Veel keuze in het buffetrestaurant en smaakt heerlijk. Goede a la carte restaurants. Een aanrader!". Een mooie gemiddelde score van dit hotel is een 8,4. Waar wacht je nog op?

Lees meer

Verken Kreta vanaf Aparthotel Star Beach Village

Star Beach Village heeft een bijzonder goede ligging. Want op ca. 1 km ligt het centrum van Chersonissos en vanuit het hotel loop je zo het witte zandstrand op. Ben je na een tijdje het zand zat? Bezorg de kids dan de tijd van hun leven. Ga naar het waterpark dat naast de deur ligt! Hier vind je een waterparadijs voor elk gezin met (oudere) kinderen. Op het grootschalige resort kun je meedoen aan leuke gezinsactiviteiten. ‘s Avonds is er uiteraard ook gedacht aan animatie en entertainment. En daarna slaap je in een goed verzorgde familiekamer of een familiekamer Superior als je extra ruimte wilt. Komen jullie ook naar Kreta?

Last-minute Star Beach Village
Aparthotel Star Beach Village

Reviewer Annemarie schrijft: "Ontzettend fijne vakantie gehad met ons gezin (19, 18, 13en 9 jaar). Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. De familiekamers waren ruim en netjes. De bedden lagen erg lekker. We hadden mooi uitzicht over zee. " Met een 8,3 als gemiddelde score wordt dit een onvergetelijke familievakantie!

Lees meer

Waterpret bij Hotel Ali Baba Palace

Voor waterpret zit je bij deze accommodatie uit de lijst ‘Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers’ zeker goed. Hotel Ali Baba Palace in Egypte is een heerlijk hotel aan het strand en als je dacht dat het niet gekker kon: bij dit hotel kun je gewoon schaatsen! De ijsbaan bevindt zich naast de bowlingbaan en de airhockeytafels. Een andere manier om af te koelen is in een van de vele zwembaden. Daarnaast kunnen jouw tieners hun energie kwijt bij de vele sportactiviteiten, zoals beachvolleybal, tennis en voetbal. Kies voor een familiesuite met één grote kamer en twee verschillende slaapkamers. Of kies voor een connecting familiekamer met twee aparte kamers verbonden door een tussendeur.

Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers
Hotel Ali Baba Palace

"Een erg leuk hotel. Fijn zwembad, het eten is prima, de kamers zijn netjes en het entertainment is leuk. Ook het waterpark is erg mooi." Gasten die hier eerder verbleven, hebben hier een geweldige tijd gehad. De gemiddelde score van Hotel Ali Baba Palace is dan ook een 9,3!

Lees meer

Mooi uitzicht vanaf Hotel Pestana Viking Beach & Spa Resort

Alleen al voor het prachtige uitzicht die je hebt vanaf dit hotel in Portugal, is deze accommodatie uit het lijstje ‘Verblijf in dezelfde (familie)kamer tijdens jouw gezinsvakantie met pubers’ een echte aanrader. Hotel Pestana Viking Beach & Spa Resort ligt namelijk bovenop een klif en met een korte wandeling sta je op het strand. Een ander pluspunt is dat er voor jou en jouw tieners in het hotel ook genoeg te beleven is. Wat dacht je van een gameroom of verschillende sportactiviteiten? En daarnaast kun je twee keer per week genieten van een leuk entertainment programma en livemuziek. Verblijf in een (deluxe) suite, deze kamer bestaat uit een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer.

Hotel Pestana Viking Beach & Spa Resort

Niet alleen de ligging van dit hotel wordt goed beoordeeld, ook andere faciliteiten als hygiëne en service krijgen een geweldige score. De gemiddelde beoordeling van dit hotel is een prachtige 8,9. Reden genoeg om de Algarve te gaan verkennen!

Lees meer

Dat je met het gezin een fantastische vakantie tegemoet gaat is één ding dat zeker is. Er zijn genoeg hotels met ruime familiekamers of kamers met een tussendeur als je tieners wat ouder zijn. Het aanbod is groot en alleen al op bestemmingen als Spanje, Griekenland en Turkije vind je misschien wel aantrekkelijke Zoover Deals. Wees er daarom snel bij, want met deze scherpe aanbiedingen kan het snel gaan. Je vraagt je misschien af wat die Zoover Deals zijn, klik hier en je komt er snel genoeg achter. Alle Zoover Deals zijn terug te vinden via de onderstaande button.