Dit is de eerste koninklijke camping van Nederland!

Eva - 24 september 2020

Dit is de eerste koninklijke camping van Nederland!

Eva - 24 september 2020

Wil jij binnenkort op kampeervakantie naar Nederland, maar dan nét even wat anders? Beleef een unieke vakantie bij Camping de Paalberg in Ermelo! Deze camping is uniek in zijn soort, omdat het de allereerste koninklijke camping van Nederland is. Dit is een titel die niet zomaar uitgegeven wordt. Een bedrijf of merk moet namelijk 100 jaar bestaan. Daarnaast zijn er andere strenge voorwaarden. Je mag nooit in opspraak zijn geweest en heel de boekhouding wordt uitgebreid doorgenomen. Het resultaat? Een handtekening van de koning én de titel van ‘Koninklijke Camping’! Toch zijn er veel meer redenen om deze camping te bezoeken. Bekijk hier het nieuwsartikel van het NOS.

Camping de Paalberg

Koninklijke camping de Paalberg is een vijf sterren camping in Ermelo in de regio Gelderland. Je komt volledig tot rust in de bosrijke omgeving. Toch is er veel te beleven. De camping organiseert regelmatig activiteiten, zoals live muziek. Daarnaast zijn er een zwembad, sauna, speeltuin en restaurant. De omgeving van de camping is perfect voor leuke uitstapjes. De omliggende steden zoals Putten en Elspeet hebben talloze culturele bezienswaardigheden!

Omgeving koninklijke camping de Paalberg

 

Wat zeggen andere kampeerders?

De kampeerders die je voorgingen naar koninklijke camping de Paalberg zijn lovend! Gemiddeld scoort de camping een 8.4, met als sterkste punten de ligging, kindvriendelijkheid en het zwembad. Lees hieronder een paar reviews, of bekijk alle reviews op Zoover!

Hester Glasbergen is enthousiast over de mooie natuur en de voorzieningen voor kinderen:

“Kerstvakantie met kinderen en 2 kleinkinderen doorgebracht in een 6 persoons bungalow. Was schoon en mooi ingericht en prima bedden. Er waren eekhoorntjes en veel vogeltjes bij de bungalow. Prima zwembad met wat de kleinkinderen noemen een super glijbaan.”

Ook Linda Meyvaert is enthousiast en komt zeker terug:

“Top park, mooi toiletgebouw en douches, ruime staanplaats en een top restaurant met heel vriendelijk personeel. Ook de receptie was dik in orde”

Toch blijven er altijd kleine punten van verbetering. W. Betz zegt:

“Geweldig leuke week gehad tezamen met onze vrienden en de hondjes. Heerlijk rustig en geen uitkijken voor auto’s. De verlichting paaltjes zouden in deze tijd wel aan mogen staan, het is pikkedonker.”

Caravan koninklijke camping

5 tips van de redactie

Wil jij op kampeervakantie, maar weet je nog niet waarheen? Er is helaas maar één koninklijke camping in Nederland, maar gelukkig zijn er genoeg prachtige niet-koninklijke campings! Misschien is een van de onderstaande opties in Nederland wel wat voor jou. Ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: de reviews zijn lovend!