De review van Thea: een vakantie op het Griekse vasteland

Redactie - 9 februari 2017

De review van Thea: een vakantie op het Griekse vasteland

Redactie - 9 februari 2017

Van maandag 30 januari tot en met zondag 26 februari is jouw Zoover.nl review een wintersportreis voor twee naar Kirchberg waard! Elke review helpt een ander zijn of haar perfecte vakantie te vinden. Daarom lichten wij de komende weken een aantal beoordelingen uit. Deze keer spraken wij Thea, die samen met haar man het vasteland van Griekenland bezocht in plaats van één van de bekende eilanden.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/acties/jouw-review-is-een-wintersport-waard/”]

De review van Thea

‘Over het vasteland van Griekenland lees je nog niet zoveel op Zoover.nl, dus daarom vond ik het extra belangrijk om iets achter te laten voor andere vakantiegangers’, laat Thea ons weten.

Afgelopen zomer verbleef ze samen met haar man in hotel Portes Beach in het strandplaatsje Nea Poteidaia. Thea laat weten dat ze al een tijdje het vasteland wilden bezoeken en twijfelden tussen Parga aan de westkust en het schiereiland Chalkidiki. Het werd uiteindelijk die laatste.

Mooiste vakantiemoment

Thea kan zich het mooiste moment nog zo voor de geest halen. ‘We zijn met de auto naar het andere schiereiland Sithonia geweest. Wat natuur betreft mooier dan waar wij verbleven, echt prachtig!’

‘Geweldig mooie uitzichten over de baaien, kleine dorpjes en goedkope eettentjes direct op het strand.’ Als wij Thea’s beschrijving en de foto’s moeten geloven is dit inderdaad een paradijs op aarde.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/ontdekken/eilandhoppen-in-griekenland-10-gave-griekse-eilanden/”]

Een eigen strand

Het hotel ligt op loopafstand van het strand, maar heeft ook een stuk privéstrand. Daar hebben Thea en haar man dan ook veel gebruik van gemaakt tijdens hun vakantie. ‘Nu was het prima te doen, maar in het hoogseizoen is het denk ik dringen bij het zwembad. Gelukkig ben je zo op het strand.’

Ook over het hotel waren Thea en haar man erg te spreken. Ze gaven het niet voor niets een 9! ‘Helemaal goed! Fijn personeel, schoon en geweldig mooi beplant. Alsof je middenin de natuur zit.’

Ben jij ooit op vakantie in Griekenland geweest? Laat dan ook een review achter op Zoover.nl en help andere vakantiegangers met het vinden van hun perfecte vakantie.