Vakantiefoto’s uit Scandinavië: geluk gegarandeerd

Redactie - 28 april 2018

Vakantiefoto’s uit Scandinavië: geluk gegarandeerd

Redactie - 28 april 2018

Iets doen ze héél goed, die Scandinaviërs. Voor het zoveelste keer op rij domineren ze de ranglijst van gelukkigste landen ter wereld. Het World Happiness Report bewijst dat al die sprookjeslandschappen, gigantische watervallen en spectaculaire bergen blijkbaar erg gezond zijn voor je gemoedstoestand. Kun je vandaag wel wat extra geluk gebruiken? Droom mee met deze mooiste vakantiefoto’s uit Scandinavië.

Finland

Jullie mooiste vakantiefoto’s uit Scandinavië staan bol van de bizar mooie zonsopgangen en diepe dennenbossen. Dit zijn een paar van onze favorieten uit Finland. Waar je moet zijn om al dat geluk te ervaren? Jullie vakantiefoto’s laten zien dat je in Rovaviemi helemaal goed zit om nieuwsgierige rendieren te spotten. En dat de hoofdstad Helsinki een prachtig plekje is op een zomerse dag.

Overnachten in Helsinki? Het viersterren Hotel Glo Kuuvi scoort een review score van een 9. Ook Hotel Cumulus Kaisaniemi ligt midden in de stad.

Noorwegen

Noorwegen is niet alleen een paradijsje voor gelukzoekers. Ook natuurliefhebbers, shopaholics en wandelfanaten zitten er helemaal op hun plek. Een paar van jullie mooiste vakantiefoto’s uit Scandinavië komen vanaf de gigantische rotsen langs het Geiranger Fjord. En die gezellige winkelstraat en dat statige paleis? Ga voor een stedentrip naar Oslo en laat je verrassen door de groene parken en bijzondere winkels van deze Noorse hoofdstad.

Denemarken

De Denen scoren steevast een plaatsje in de World Happiness Report. Dit jaar staan ze op nummer 2. Benieuwd waarom? Check deze vrolijke foto’s van sprookjesheld H.C. Andersen, stoere Vikinghelden en bizar witte krijtrotsen. Tel daar een magisch portie ‘hygge’ (Deense gezelligheid) bij op, en je hebt het raadsel van die gelukkige Denen ontrafeld! Al die vrolijkheid zelf ervaren? Volgens jullie zijn Vakantiepark Lalandia Billund en Vakantiepark Skallerup Seaside Resort topkeuzes.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/eilandhoppen-scandinavie-favoriete-bestemmingen/”]

IJsland

Een blik op jullie vakantiefoto’s van Scandinavië en we weten het zeker. IJsland is dé plek voor de mooiste beelden. Zelfs de allerslechtste fotograaf komt hier niet vandaan zonder een paar droomplaatjes. Het was lastig kiezen, maar hierbij een paar van jullie allermooiste foto’s. Zelf op fotosafari op IJsland? Doe de Golden Circle Route en kom langs de mooiste gletsjers en watervallen. Of ga zelf een dagje dobberen in het water van de Blue Lagoon.

Ben jij in Denemarken, Noorwegen, IJsland of Finland geweest? Schrijf een review en voeg ook jouw mooiste vakantiefoto’s uit Scandinavië toe.