Winterdipje? Het beste medicijn is wegdromen bij de mooiste tropische bestemmingen. Om vervolgens een vakantie te boeken! Deze vakantiefoto’s van lucky bastards die het Caribisch gebied bezocht hebben, kunnen je daar in ieder geval goed bij helpen.

Vakantiefoto’s: de (onder)waterwereld van Aruba

Het eerste eiland dat we onder de loep nemen is ook de eerste in rij van de ABC-eilanden en dat is Aruba. Dit is het eiland met de prachtige stranden, zoals het kindvriendelijke Baby Beach, vanwege het laagstaande, rustige water. En ook Palm Beach is er eentje om te bezoeken of boek een hotel dat aan dit strand ligt, met ocean view natuurlijk! Snorkelen en duiken kan ook heel goed in de heldere Caribische zee. Misschien stuit je nog op een vriendelijke schildpad! Ook bijzonder is de Natural Bridge: een natuurlijk brug van koraalkalksteen, gevormd door het golven van de zee. Er is alleen nog een kleine Natural Bridge te zien, de originele brug is helaas een aantal jaren geleden ingestort.

Bijzonder mooi Bonaire in beeld

Bonaire is een bijzonder mooi eiland waar je heel goed kunt relaxen tijdens je zonvakantie. Maar! Trek ook je stevige schoenen eens aan voor een flinke wandeling door de prachtige natuur. Spot de mooiste vogels voor het perfecte Instagram-kiekje en pak meteen een zonsondergang mee. Leer veel over de geschiedenis van het eiland met een tour langs de kleine witte slavenhuisjes die nog op het strand te vinden zijn.

Judith verbleef eerder dit jaar met haar partner op Bonaire, bij appartementencomplex Djambo: ‘Als we op Bonaire zijn logeren we bij Djambo. Het ligt niet direct aan zee, maar die mis je niet als je binnen bent! Heerlijk voor je appartement met buitenkeuken onderuit met een boek na een dag snorkelen of duiken. Een gezellig drankje aan de Djambar en horen wat de andere gasten allemaal tegen gekomen zijn onder water. Wij hebben het altijd super naar ons zin.’

Insta-waardige foto’s van kleurrijk Curaçao

Dit is het grootste ABC-eiland waar je kunt genieten van zon, zee, strand, (zee)dieren, de natuur, gekleurde gebouwen, zonsondergangen en natuurlijk heerlijk eten. Bezoek ook eens Willemstad voor vrolijk gekleurde beelden van gebouwen in pastelroze, geel, oranje, zeeblauw en zachtgroen. En ga daarna naar het strand Cas Abao: een wit zandstrand met heldere azuurblauwe zee, zoals je normaal alleen op plaatjes ziet. Duiken kan hier heel goed, maar maak ook eens een uitstapje naar het kleinere eiland Klein Curaçao om zeeschildpadden te spotten.

Verblijf bijvoorbeeld bij appartementencomplex Kunuku Aqua Resort dat jullie beoordelen met een 8,8. Francis verbleef hier met vrienden, eerder dit jaar: ‘Lieve gasten, ga hier genieten van alles wat je bij de hand hebt! Het ultieme vakantie genot! Heerlijke appartementen, goed, gevarieerd eten, zwembaden, frisdranken en snacks tussendoor, zon zee en strand! Heb je een verzoek: ga naar de bedrijfsleider, je kunt alles bespreken en men staat overal voor open! Fantastisch! O ja, huur ’n auto en rijd het eiland rond, meer dan de moeite waard!

En nu is het kiezen geblazen: droom je weg van een vakantie naar Aruba, Bonaire of Curaçao? Of gewoon naar alledrie, weg met die winterdip! Heb jij wel eens overnacht op een van de ABC-eilanden? Laat dan een review achter voor andere vakantiegangers.


Kan je elke dag wel een portie Caraïben gebruiken? Wat denk je van een poster van die prachtige strandfoto? Voor meer ideetjes, kijk snel op albelli en shop goedkoper dankzij deze promoties en kortingscodes!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil jij kans maken op een wintersportvakantie t.w.v. €1.500 naar de Zugspitz Regio? Schrijf dan nu een review en doe mee. 

Laurien

Redacteur

2 februari - 2018

Reacties