Niets is leuker dan thuiskomen van vakantie met prachtige kiekjes van je trip. Om herinneringen op te halen, inspiratie op te doen of gewoon even lekker bij weg te dromen: ontdek de mooiste vakantiefoto’s van Kroatië.

 

 

De fotogenieke kust van Kroatie

Het afwisselende landschap van Kroatië maakt het de perfecte bestemming om je SD-kaart helemaal vol te schieten. Steden die uit de zee lijken te herrijzen, torenhoge bergen en helderblauw water. Zelf als geen pro bent is het moeilijk om aan deze bijzondere kust een foto te verpesten!

Ben je in Dubrovnik? Vanaf de westelijke kant van de stadsmuur maak je de mooiste plaatjes van de witte huizen met rode daken tegen de achtergrond van de Adriatische zee.

Heleen ontdekte dat foto’s maken op vakantie ook heel praktisch kan zijn. Ze tipt in haar review: ‘De meeste oude gebouwen en kerken in Kroatië waren niet rolstoelvriendelijk. We lossen het meestal op door de wandelende partner binnen foto’s te laten maken en die samen op een terrasje te bekijken.

Naar de binnenlanden voor bijzondere foto’s

De binnenlanden van Kroatië doen zeker niet onder voor de adembenemende kustlijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de indrukwekkende watervallen bij Istrië? En vergeet ook zeker niet naar de uitgestrekte wijnvelden in het zuiden van het land te gaan. Maak je fotoalbum compleet met plaatjes van historische steden zoals Perkovic en Trogir.

Een tip van Dick-Ank als je in dit laatste plaatsje bent: ‘Ga lekker eten in Trogir bij restaurant Alka, echt heerlijk! Heel makkelijk te vinden, houten brug over, daarna eerste straatje rechts en daar is zit het restaurant.’ 

Vakantiepark Belevedere Kroatië

Vakantiepark Belevedere

Slapen met een prachtig uitzicht in Kroatië

Zoek je nog een accommodatie die zo van een ansichtkaart lijkt te komen? Jullie tippen deze bijzondere plekjes om te overnachten in Kroatië.

Camping Valkanela krijgt van jullie een 7,7 op Zoover.nl. Stephan schrijft in zijn review: ‘Prachtige camping met een mooie baai, fijn zwemwater en voldoende schaduw!

Een prachtig vakantiepark met mooi uitzicht over de zee’, omschrijft Annemiek Litjes Vakantiepark Resort Belevedere. Deze accommodatie geven jullie een hele dikke 8.

Direct aan zee in een groene omgeving ligt Appartement Materada Residence. Harry Wisse tipt in zijn review: ‘Wanneer je voor een appartement voor vier tot zes personen gaat: probeer appartement 108, dan heb je boven een balkon met zeezicht!

Wat zijn jouw favoriete vakantiefoto’s? Deel ze bij jouw review en inspireer andere vakantiegangers!

 

 

Meld je aan voor de Zoover nieuwsbrief: iedere week bomvol vakantie-inspiratie!  

Uitgelichte berichten

Lees ook

Redactie

Redacteur

26 juli - 2017

Lees ook

Reacties