In beeld: 5x extravagant + all-inclusive

Redactie - 14 juni 2018

In beeld: 5x extravagant + all-inclusive

Redactie - 14 juni 2018

Logeren in het Kremlin, dobberen op de Titanic: met een beetje verbeelding (en vakantiebudget) is alles mogelijk. Zo blijkt wel uit de verzameling extravagante all-inclusive hotels die wij langs zien komen. Geniet mee met deze selectie smaakvolle, bizarre en kleurrijke vakantiefoto’s van jullie droomstulpjes in onder andere Dubai en Turkije.

 

1. Titanic Beach Hotel in Lara, Turkije

Een gezonken schip aan de man brengen klinkt niet direct als een slim business plan. Toch is het Titanic Beach Lara Hotel absoluut een van de meest extravagante all-inclusive hotels aan de kust bij Antalya. Het 5-sterren resort heeft luxe kamers, meerdere zwembaden en een jacuzzi. Ook de comfortabele swim-up rooms zijn volgens jullie top. Zo kun je namelijk direct vanuit je bed zo het water in plonsen. Of kun je nóg een rondje in het zwembad doen als je kinderen liggen te slapen. Oproep: we zijn nu alleen nog op zoek naar jullie vakantiefoto’s van dat ultieme Titanic-wind-in-je-haar-momentje..

2. Jungle Park Hotel, Hurghada, Egypte

Een vakantie in de Jungle. Midden in de woestijn. Moet kunnen, dachten ze bij het Jungle Aqua Park in het Egyptische Hurghada. Het resultaat: een van de meest extravagante all-inclusive hotels van Hurghada. Compleet met weelderige tuinen, een enorme verzameling zwembaden en uitdagende glijbanen voor alle leeftijden. Kortom, een droomlocatie voor een onbezorgde gezinsvakantie in Egypte.

3. Hotel Kremlin Palace, Antalya, Turkije

Moskou op je bucketlist maar stiekem meer zin in zon, zee en köfte? Het Hotel Kremlin Palace biedt de oplossing. Het nauwkeurig nagebouwde Kremlin Paleis doet het ongetwijfeld goed op je vakantiefoto’s. Ondertussen is dit vijf-sterren resort uitgerust met een gigantisch zwembad, luxe kamers, uitgebreide buffets en een toplocatie aan de Turkse kust.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/in-beeld/parga-griekenland/”]

4. Sol Barbacan, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanje

Met een gemiddelde score van een 9,1 is het duidelijk niet alleen de futuristische uitstraling die Hotel Sol Barbacan zo aantrekkelijk maakt. De ruime kamers, de ligging, het eten, de service: alles is prima in orde volgens jullie. Niet verkeerd, voor een gebouw dat eruit ziet alsof het ontsnapt is uit een Star Wars film. Hotel Sol Barbacan ligt in Playa del Ingles, de grootste badplaats van het altijd zonnige eiland Gran Canaria.

5. Hotel Jumeirah Beach, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Groot, groter, grootst: Dubai mag uiteraard niet ontbreken in dit foto-overzicht van extravagante all-inclusive hotels. Nergens ter wereld vind je zó veel bizar luxe gebouwen bij elkaar. Zo bewijzen ook jullie vakantiefoto’s van Hotel Jumeirah Beach. Het speervormige bouwwerk reikt tot aan de strakblauwe hemel en het interieur is een en al luxe. Volgens jullie reviews mag je vooral het piratenschip en de sky-bar niet missen.

Wat was jouw meest extravagante all-inclusive overnachting? Voeg je vakantiefoto’s en review toe via Zoover.