In beeld: op safari in Nederland

Redactie - 28 juni 2018

In beeld: op safari in Nederland

Redactie - 28 juni 2018

Het Franse gezin dat uit de auto stapte in Safaripark Beekse Bergen werd in één klap een internetsensatie. Jullie vakantiefoto’s bewijzen: ook zonder je leven te riskeren kun je best spectaculaire plaatjes schieten! Hierbij een selectie van jullie mooiste vakantiefoto’s uit dierenparken in Nederland.

Dierenparken in Nederland - Giraffes in Beekse-Bergen

Car Wash Deluxe in de Beekse Bergen

Een van de leukste dierenparken in Nederland en autowasstraat in één. Reviewer Anneke Witte had ongetwijfeld een bijzondere dag in Safaripark de Beekse Bergen. Voor iedereen die minder enthousiast wordt van zo’n grondige autokeuring hebben we een geruststelling. Je kunt het gigantische park namelijk ook per speciale safaribus verkennen.

Dierenparken in Nederland - vogel GaiaZOO

Oog in oog

Oproep aan reviewer rikth: wij zijn héél benieuwd naar je volgende foto uit deze serie! Tot die tijd hopen we maar op het beste. Rikth maakte deze gevaarlijk mooie foto in GaiaZOO. Deze dierentuin in Kerkrade is met een score van een 8,2 een van de best gewaardeerde dierenparken in Nederland.

Meer weten over de best gewaardeerde dierenparken in Nederland is? Check de uitslag van onze Zoover Poll!

Dierenparken in Nederland - Aap Burgers-Zoo

Deze zat tenminste stil…

Eentje in de categorie ‘mooi nep is niet lelijk’. Reviewer fr_woning kon óf niet wachten met foto’s maken óf was blij ein-de-lijk een exemplaar te vinden die wel meewerkte. Je vindt deze prachtaap voor de deur van dierenpark Burgers Zoo in Arnhem.

Eenmaal binnen is Burgers Zoo trouwens een toplocatie om je fotocollectie van exotische dieren uit te breiden. Olifanten, panters, zeekoeien, aardvarkens, pythons… je kunt het zo gek niet bedenken of je spot ze in dit veelzijdige dierenpark. Sinds kort hebben ze er zelfs een wereldprimeur bij: de allergrootste overdekte mangrove ter wereld! Vol vlinders, bijzondere planten en een gigantisch panoramaraam. Daarmee is een bezoek aan Burger’s Zoo minstens zo leuk op een regenachtige vakantiedag.

Dierenparken in Nederland - Apenheul-BlueMotion

Gezinsgeluk in de Apenheul

Deze foto toont perfect waarom de Apenheul nog altijd een van de leukste bestemmingen is voor een dagje uit in Nederland. Je kunt uren kijken naar al die klimmende en knuffelde aapjes. Tip van reviewer Renata: koop bij de ingang het spotsetje voor kinderen, compleet met rugzak, verrekijker en afvinklijst. Zo wordt die ontdekkingstocht door het apenpark nóg avontuurlijker.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/aapjes-kijken-11-toffe-dierentuinen-europa/”]

Dierenparken in Nederland - Dierenpark-Amersfoort

Selfie-pret in Dierenpark Amersfoort

Het leuke aan Dierenpark Amersfoort is volgens jullie reviews dat je er ook zelf heerlijk kunt klimmen en klauteren in een van de vele speeltuinen. Ondertussen kun je, zo bewijst ook deze foto, je telelens prima thuislaten.

Dierenparken in Nederland - Ouwehands-Dierenpark

Overnachten in de buurt van een van de dierenparken in Nederland?

Jouw safaritrip in eigen land omtoveren tot een avontuurlijk weekendje weg? Volgens jullie reviews zijn de bungalows van Safaripark Beekse Bergen een aanrader. Vooral de kleurrijke Jungalows en de bungalows aan het water zijn favoriet. Dierenpark Burger’s Zoo is prima te bereiken vanuit een van de goed gewaardeerde hotels in Arnhem. En wil je GaiaZOO bewonderen? Check dan vooral Golden Zoover Award winnaar Bed & Breakfast Tonnie’s in Kerkrade.

Voeg ook jouw mooiste foto’s van dierenparken in Nederland toe! Je upload je foto’s gemakkelijk tijdens het schrijven van een review.