In beeld: jaloersmakende foto’s van de Canarische eilanden

Redactie - 8 september 2017

In beeld: jaloersmakende foto’s van de Canarische eilanden

Redactie - 8 september 2017

Heb je alle verplichtingen uit je agenda geschrapt maar nog geen idee waar je binnenkort zonnestralen gaat slurpen? De Canarische eilanden stellen nooit teleur! Kijk mee naar deze vakantiefoto’s die zijn geüpload bij jullie reviews. Last-minute richting de zon? Ja graag! Jouw bestemming is bekend. Nu nog kiezen welk eiland het wordt.

Smikkelen en smullen op de Canarische eilanden

Lekkernijen uit de zee en Ronmiel de Canarias (ook wel Ronmiel Cocas), dat zijn er toch wel twee voor op je ‘must eat/drink’-lijstje als je vakantie viert op één van de Canarische eilanden. Ronmiel is honingrum dat alleen op de Canarische eilanden wordt gemaakt. Nieuwsgierig waar het vandaan komt? Bezoek rumstad Arucas op Gran Canaria voor een rondleiding door de fabriek. ‘Na een bezoek aan de bodega en het productieproces kun je de verschillende drankjes proeven en een flesje kopen voor minder geld dan in de winkel’, vertelt Ricardo.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/toplijstje/5x-natuur-met-de-wouw-factor-in-spanje/”]

Zó mooi is de natuur op de Canarische eilanden

De Canarische eilanden verschillen qua natuur behoorlijk van elkaar. Zo heeft Gran Canaria de beste stranden en staat Tenerife bekend om het mooie Nationale Park met de Teide-vulkaan. Lanzarote kan op haar plaats weer opscheppen met de vulkanische kegels en in Fuerteventura zijn de heuvels zachter. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Het is er prachtig! Zo bracht Sylvia haar vakantie vorige maand in Maspalomas op Gran Canaria door en vindt zij een bezoek aan de duinen echt iets voor op je vakantie-to-dolijstje. ‘Maspalomas zelf is rustig gelegen en een bezoek aan de duinen is zeker een must. Langs het strand richting Melonoras wandelen is een aanrader, hier vind je leuke restaurantjes en winkeltjes.’

Instagram-waardige accommodaties op de Canarische eilanden

Aan fotogenieke accommodaties geen gebrek op Fuertaventura, La Palma, Gran Canaria, Lazarote en Tenerife. Helderblauwe zwembaden, kleurrijke zonsondergangen, adembenemende uitzichten, palmbomen, een hippe inrichting en bloemenzeeën doen het altijd goed! Wil je zeker zijn van een accommodatie die goed beoordeeld is én die het goed zal doen op social media? Kijk dan eens bij Bungalow Villa’s Mavadel in Lajares, Appartement Casa Esquina del Mar op Lanzarote, Hotel H10 Conquistador in Playa de las Américas of Bungalow Finca Sueño La Palma.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/winkelen/tips-voor-een-geslaagde-shopsessie-op-gran-canaria/”]

Vierde jij vakantie op één van de Canarische eilanden? Upload je foto’s bij je review en wie weet staat jouw foto volgende maand wel in de spotlights.