Lekker eten? De beste hotels volgens Zoover reviewers

Redactie - 19 juni 2016

Lekker eten? De beste hotels volgens Zoover reviewers

Redactie - 19 juni 2016

[zcontent href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]

Als je op vakantie bent wil je natuurlijk de lokale keuken proeven en jezelf even onderdompelen in de cultuur van het land waar je bent.

Uit meer dan 40.000 hotelreviews op Zoover.nl blijkt dat je in deze hotels het beste eten zult vinden. Smakelijk!

5. Coyaba Beach Resort & Club – Mahoe Bay, Jamaica
In 2015 kreeg dit resort, op het prachtige Jamaica, een bronzen Zoover Award. De reviewers zijn gek op het eten in dit kleinschalige complex. De echte Jamaicaanse keuken en het originele eten wat er wordt geserveerd worden vooral geprezen. Het resort krijgt gemiddeld een 9,5 voor het eten en verdient daarmee een vijfde plek in deze lijst.

Zoals je op de foto hieronder ziet kun je terwijl je van het heerlijke eten geniet ook nog eens genieten van het prachtige uitzicht. Je zit niet voor niets op Jamaica!

Foto: coyabaresortjamaica.com

Foto: coyabaresortjamaica.com

4. CaJa-Háza – Máza, Hongarije
Zoover reviewers zijn fan van bed en breakfast CaJa-Háza in Hongarije. Vooral eigenaar en kok Jan is geliefd. Hij vraagt van tevoren wat je graag eet (en absoluut niet) en bereidt zo elke dag weer een perfect ontbijt, lunch of diner voor je. Ziet er prima uit, als we de foto’s van Zoover reviewers moeten geloven. De bed en breakfast krijgt daarom ook een 9,6.

Máza zelf is een rustig dorpje waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van een relaxte vakantie. Wil je toch wat meer drukte en cultuur? Dan ligt de stad Pécs op maar een halfuurtje rijden.

En zoals je ziet kookt Jan af en toe zelfs nog op een traditioneel kampvuur in plaats van fornuis.

Foto: reviews Zoover.nl

Foto: reviews Zoover.nl

3. Hotel Latini – Rimini, Italië
“Gezellig hotel met prima verzorging en uitstekende keuken, waar de gastvrouw zelf de scepter zwaait!”, schreef Adri in zijn review over Hotel Latini. Hij was niet de enige die zeer te spreken was over het eten. Zo staat het hotel op de derde plek in onze lijst met een 9,7.

Schermafbeelding 2016-06-17 om 14.24.22

Foto: latinihotel.com

2. Inn De Oase – Arnhem, Nederland
Lekker een weekendje weg dicht bij huis en gelijk heerlijk eten? Dan moet je naar Inn De Oase. Deze bed & breakfast in Arnhem krijgt van de Zoover reviewers een 9,9 voor het eten.

Naast dat je natuurlijk een weekendje weg in deze b&b kunt combineren met een bezoekje aan Arnhem, is er nog veel meer te zien en doen in de omgeving. Zo ligt Inn De Oase tussen verschillende kastelen in en vind je het Nederlands Openluchtmuseum op loopafstand.

Foto: reviewers Zoover.nl

Foto: reviews Zoover.nl

1. Quinta da Seara – Balocas, Portugal
Bovenaan de lijst staat het gastvrije en gezellige pension Quinta da Seara in Portugal. Het pension kreeg van Zoover reviewers een dikke 10 voor het eten. De mix van Belgische en Portugese smaken en het feit dat het eten betaalbaar is, zorgt ervoor dat Quinta da Seara zo hoog scoort.

Naast dat je er heerlijk van de zon en het eten kunt genieten, is er genoeg actiefs te doen in deze Portugese streek. Zo kun je in de buurt kajakken, zwemmen, paardrijden en hiken.

Foto: quinta-da-seara.nl

Foto: quinta-da-seara.nl

Benieuwd hoe het eten deze zomer op jouw vakantieplek is? Lees dan snel de reviews op Zoover.nl