Haal de vakantie terug in huis met de nieuwste Zoover videoserie: Buiten de Deur Koken. In deze derde video laat onze kok je zien hoe je snel en gemakkelijk een Mexicaanse schotel in elkaar zet.

Recept Mexicaanse schotel

Voor dit éénpansgerecht snij je de zoete aardappel niet in dunne plakjes, maar in blokjes die je vervolgens bakt in een roerbakpan, samen met knoflook en ui.

Met gehakt, maïs, zwarte bonen en gehalveerde cherrytomaatjes erbij heb je in een handomdraai een snel gerecht op tafel staan. Door komijn, cayennepeper en paprikapoeder toe te voegen wordt het een smaakvol geheel, en de finishing touch zijn de avocado en zure room. Heerlijk om te dippen met tortillachips! Vooral voor de kinderen is dit gerecht een feest, want hoe vaak eten ze nou chips bij het avondeten?

Het hele recept lees je hier.

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

21 september - 2017

Reacties