Kerstmarkten in Zuid-Holland: check onze top 3

Redactie - 23 oktober 2019

Kerstmarkten in Zuid-Holland: check onze top 3

Redactie - 23 oktober 2019

De grens over voor ultiem weihnachtsgeluk? Nergens voor nodig! Op deze kerstmarkten in Zuid-Holland haal je je hart op aan gluhwijn, kitscherige kerstballen en nog veel meer.

kertmarkten in zuid-holland Dordrecht

1. De grootste kerstmarkten in Zuid-Holland? Chek Dordrecht!

Een van de grootste kerstmarkten van Nederland? Die vind je absoluut Dordrecht! Met de historische binnenstad als decor, zit je in Dordrecht helemaal goed voor prachtig verlichte straten en een gezellige kerstsfeer. Waag je aan christmas sing-a-long shows en dampende koppen gluhwijn en je komt de barre winter ongetwijfeld door. Data: 13,14 en 15 december 2019.

Strand Den Haag

2. Kerstmarkten in Zuid-Holland: Den Haag

Net als de rest van het jaar, is Den Haag ook tijdens de kerstdagen de place to be voor Zuid-Hollandse gezelligheid. De Royal Christmas Fair is van 12 tot en met 23 december. De locatie? De Lange Voorhout, midden in het centrum van de stad. Waarom jij dit jaar naar deze kerstmarkt in Zuid-Holland moet? Omdat ‘ie gratis is. Omdat er een speciale kinderkerstmarkt is en het gerucht gaat dat DE kerstman langskomt. En vooral omdat De Royal Christmas Fair simpelweg ultiem gezellig is. Mis ‘m niet!

Zuid-holland Rotterdam

3. Winterfair Rotterdam

Kerstmarkten in Zuid-Holland op z’n Rotterdams? Dat is vooral goed shoppen, modeshows kijken, Winter-Bingo spelen en bijzondere workshops volgen. Van 5 tot en met 8 december vind je de wnterfair in Ahoy, Rotterdam. Onze tip? Koop je ticket vooraf online. Scheelt tijd aan de kassa!

kerstmarkten in zuid-holland - richard-bell-3UNHA6x4UmQ-unsplash(1)

Overnachten nabij een van de kerstmarkten in Zuid-Holland

Een weekendje weg nabij de kerstmarkten in Zuid-Holland? Check in bij het populaire Van der Valk Dordrecht of StayOkay Dordrecht. Of combineer de kerstgekte met romantische strandwandelingen bij Boulevard Hotel Scheveningen. Wil je overnachten in Rotterdam? Ontdek waarom Hotel Novotel Rotterdam Brainpark maar liefst een 9,7 scoort.