Wordt het dansen tot je erbij neervalt? Of misschien toch een paar kleurrijke outfits inslaan op de Vrijmarkt? Wij zetten drie last minute Koningsdag tips voor je op een rij. Tips die niet alleen handig zijn voor een spontaan dagje uit tijdens Koningsdag, maar ook nog eens budgetproof zijn èn leuk voor het hele gezin.

last-minute Koningsdag tips - clem-onojeghuo-218551-unsplash-21. Ga shoppen, snacken en swingen in Amsterdam

De allerleukste last minute Koningsdag tips kosten helemaal niets. Zoals de scala aan activiteiten in de NDSM Vrijhallen in Amsterdam, bijvoorbeeld. Er is een kindervrijmarkt, meerdere kleurrijke kermisattracties en een bijzondere verzameling van lekkere hapjes en barretjes. Daarmee is de NDSM werf een origineel alternatief voor de feestjes in de Amsterdamse binnenstad.

Last minute Koningsdag tips - Rotterdam2. Check de Royal Rollerdisco in Rotterdam

Bezoek de Vrijmarkt op het Deliplein in Rotterdam en je kunt je allerbeste moves laten zien op de rollerbaan. En heb je nog nooit gerolschaatst? Dan sluit je gewoon aan bij een van de skate klasjes van de Royal Rollerdisco. En de rolschaatsen zelf? Die fix je op de Vrijmarkt of huur je ter plekke bij de Rollerdisco. De Vrijmarkt, de kermis en de vele live-optredens maken Rotterdam trouwens sowieso tot een vrolijke bestemming tijdens Koningsdag.

Last-minute Koningsdag tips - vonecia-carswell-587758-unsplash3. Ga muziekjes luisteren in het park

Hierbij een van de gezelligste last minute Koningsdag tips bij mooi weer. Het enige dat je nodig hebt is je picknickkleedje en een dosis zonnebrand. Je bestemming? Oranjepop in het Nijmeegse Hunnerpark. Hier geen hossende menigtes en harde beats, maar relaxte gitaarmuziekjes en singer-songwriters. De entree is zo’n 7,50 euro, terwijl het voor kinderen helemaal gratis is.

Benieuwd naar het weer op Koningsdag? Op WeerOnline vind je de actuele weersvooruitzichten.

Last-minute Koningsdag tips: accommodaties

Overnachten in de buurt van deze last minute Koningsdag tips? Ga voor Hotel Manna in Nijmegen of Hotel citizenM in Rotterdam. Of fa voor een van deze opties.

Hotel Dependance in Rotterdam Roompot Marinapark Volendam
Hotel ss Rotterdam Center Parcs Port Zelande in Ouddorp
Amstel Inn Continental Amsterdam Roompot Strandpark Duynhille in Ouddorp

 

Meer vakantie-inspiratie? Volg Zoover ook via Instagram, Pinterest en Facebook.

Uitgelichte berichten

Sylvia

Redacteur

26 april - 2019

Reacties