Redactie - 26 juni 2019
Direct vanuit je hotelkamer het zwembad in: ideaal! Het is de ultieme vakantiedroom: wakker worden, snel je bikini of zwembroek aanschieten en zo, hop, vanaf je hotelkamer in het zwembad kunnen rollen. Een swim-up kamer heeft een zwembad dat uitkomt bij jouw hotelkamer. Je kunt dus lekker naar je kamer zwemmen. Als dát nog geen vakantiegevoel geeft, weten wij het ook niet meer. Dit zijn de favoriete hotels met swim-up kamers van de Zoover-redactie:
1: Hotel Eftalia Ocean: gelegen in Turkije bij Antalya en het ideale familiehotel.
2: Hotel Jiva Beach: bij Fethiye, met swim-up kamers én privézwembaden.
3: Hotel Castelli: op het Griekse eiland Zakynthos vind je deze topplek, tevens vlakbij het strand.
4: Hotel Gran Tinerfe: altijd zon, direct aan de boulevard van Tenerife en adult only, dus perfect voor stellen.
5: TUI Sensimar Cabo Verde resort: het ideale relaxhotel in Kaapverdië, ook adult only en met een fijne wellness.
6: Mitsis Blue Domes resort: de ultieme luxe, dit vijfsterrenhotel in Kos, met alle mogelijke voorzieningen.
Dusit Thani: als je nóg meer luxe zoekt, dan is dit hotel perfect: met een heerlijke spa en het grootste zwembad van de Malediven!
Heb jij weleens een swim-up kamer gehad? We zijn benieuwd naar jouw ervaring, laat het weten in een reactie.