Verras mama met een high-tea én overnachting

Redactie - 11 mei 2017

Verras mama met een high-tea én overnachting

Redactie - 11 mei 2017

Aankomende zondag is het weer tijd om alle mama’s van Nederland te pamperen, want het is Moederdag! Wil je haar eens écht flink verwennen? Neem haar dan mee voor een yummy high-tea én een overnachting in één van deze mooie hotels.

Wij hebben alvast wat voorwerk gedaan: bij de volgende adresjes door heel Nederland kun je genieten van thee met taartjes en koekjes en slapen in een zacht, warm bed. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je moeder verrassen door haar mee te nemen. Wedden dat het haar allerleukste Moederdag wordt?

High-tea in het hoge Noorden

In Loppersum (Groningen) vind je Hotel Spoorzicht & Spa, op Zoover beoordeeld met een 8,7. In dit hotel vind je een spa met sauna’s, een Turks stoombad, een zwembad en een ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen. Optimaal relaxen dus. En daarna lekker genieten van onbeperkt thee met taartjes en hartige hapjes.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/stedentrips/73525/”]

Beeld: hotel Mooirivier

Luxe high-tea in Midden-Nederland (westen)

High-tea’en in alle rust in onze hoofdstad en overnachten in een kamer met uitzicht over de grachten van Amsterdam? Dan kan bij vijf-sterren hotel The Grand (beoordeeld met een 9,5). In de mooie binnentuin worden alle taartjes en sandwiches geserveerd op een etagère en je kunt ervoor kiezen de thee in te ruilen voor een glas champagne. Of neem lekker allebei!

R. Schuitemaker over The Grand: ‘Als je iets bijzonders wilt, twijfel dan niet. Een verblijf in dit hotel is genieten van het eerste tot het laatste moment.’

Bubbels en taartjes in Midden-Nederland (oosten)

In hotel Mooirivier (beoordeeld met een 8,9) in Dalfsen weten ze wel hoe je moeders moet verwennen. Er is een speciale Moederdag high-tea georganiseerd, eentje met bubbels. En een kopje thee ernaast. De hapjes bestaan uit scones met clotted cream, lemon curd en hartige sandwiches. En als je nog niet om bent: mama krijgt ook nog een klein cadeautje na afloop.

Beeld: Amadore hotel

Taartjes eten in Zeeland

Rust, een luxe overnachting met high-tea en uitzicht over het water: daarvoor ga je naar het Amadore Hotel De Kamperduinen (beoordeeld met een 8,2) in Zeeland. Geniet eerst van een ontspannende massage, voordat je de huisgemaakte zoetigheden en mini-quiches verorbert. De frisse Zeeuwse zeelucht krijg je er gratis bij.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/vis-eten-zeeland/”]

Bossche bollen in het Zuiden

Hotel ’t Keershuys, op Zoover beoordeeld met een 9,2, vind je in Den Bosch en je weet wat dat betekent voor de high-tea: Bossche bollen! Bij aankomst in het hotel worden jij en je moeder al verwend met een mini Bossche bol en dan is de high-tea nog niet eens begonnen. Uitbuiken kan daarna in het kingsize bed op je hotelkamer.

Thee met koekjes in het zuidelijkste puntje

Plof na een lange shopping spree met je moeder neer in je hotelkamer in designhotel Townhouse in Maastricht. Voor (nog meer) goed gezelschap op je kamer, kun je in dit hotel een leuk extraatje boeken, namelijk een goudvis! Gezellig toch? De volgende dag wordt je high-tea geserveerd met verschillende soorten thee, maar ook koffie. En natuurlijk heel veel hapjes.

Welk hotel raad jij aan voor een Moederdag high-tea en een overnachting?