Zwembaden, speeltuinen, babysitters: deze vijf kindvriendelijke accommodaties op Kreta hebben het allemaal. En hun Zoover review score? Ook die zijn top. Nu alleen nog even kiezen!

Kindvriendelijke accommodaties op Kreta - Stella-Palace1. Hotel Stella Palace

Samen een paar cocktails drinken tijdens je gezinsvakantie op Kreta? Hotel Stella Palace ligt niet alleen zo’n vijftien minuten van Chersonissos, maar heeft ook een kinderopvang. Plus een spa, drie restaurants, meerdere zwembaden en een heerlijk strand voor de deur. Hotel Stella Palace bewijst dat het wel goed zit met die kindvriendelijke accommodaties op Kreta.

Kindvriendelijke accommodaties op Kreta - Sissi-Bay2. Aparthotel Sissi Bay

Het kustplaatsje Sissi is vooral top als je wilt gaan voor een gezinsvakantie op Kreta vol rust. Terwijl je bij Aparthotel Sissi Bay alles vindt wat je maar nodig hebt, kun je in het kleine Sissi die heerlijk relaxte sfeer van Kreta meepakken.

Kindvriendelijke accommodaties op Kreta - Stella-Village3. Hotel Stella Village

Animatie? Bij Hotel Stella Village is er een compleet dagprogramma. En een zwembad? Hier hebben ze er wel vier, waarvan twee speciaal voor kinderen. Tel daar goed eten, een gezellige sfeer en een locatie aan zee bij op en je snapt waarom Hotel Stella Village een van de best gewaardeerde kindvriendelijke accommodaties op Kreta (review score: 9,3) is.

Kindvriendelijke accommodaties op Kreta - SENTIDO-Blue-Sea-Beach4. SENTIDO Blue Sea Beach Hotel

Nog zo’n topresort in de buurt van Chersonissos! SENTIDO Blue Sea Beach Hotel ligt in het plaatsje Stalis en heeft volgens jullie ruime en relaxte familiekamers. En die Blue Sea uit de titel? Die ligt zeker weten recht voor de deur.

Kindvriendelijke accommodaties op Kreta - Mitsis-Laguna-Resort-og-Spa5. Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa

Misschien zijn het de gratis ligbedden. Of de themarestaurants, de enorme tuin of de ruime hotelkamers. Feit is dat weinig kindvriendelijke accommodaties op Kreta zó hoog scoren als Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa. De meer dan 600 reviewers geven het hotel gemiddeld maar liefst een 9,9.

Kindvriendelijke accommodaties op Kreta: nóg meer keuze

Atlantis Beach Rimondi Grand Resort & Spa
Hotel Smartline Village Resort & Waterpark Aparthotel Star Beach Village
Holiday Resort Gouves Park Grand Holiday Resort

Bij een van deze kindvriendelijke accommodaties op Kreta geweest? Voeg ook jouw review toe. 

Nieuw! Boek je zonvakantie veilig en betrouwbaar bij Zoover. Boek nu je vakantie voor deze zomer met geldteruggarantie, dan weet je zeker dat je de juiste keus maakt.    

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

15 maart - 2019

Reacties