Inspiratie Nodig Voor Je Huwelijksaanzoek?

Redactie - 23 september 2016

Inspiratie Nodig Voor Je Huwelijksaanzoek?

Redactie - 23 september 2016

Wie droomt er niet van een sprookjesbruiloft? De dag van je leven waarop je de liefde viert met vrienden en familie. Maar voor het zover is, moet je natuurlijk wel iemand vragen om met je te trouwen. Het aanzoek is een bijzonder moment, waar je zeker een onvergetelijke ervaring van wilt maken. Wij hebben de meest speciale manieren om de liefde van je leven ten huwelijk te vragen op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat hij of zij JA gaat zeggen!

new-york-helikopter

Op grote hoogte over The Big Apple

Als er een manier is om te laten zien hoeveel je van iemand houdt, dan is het wel tijdens een helikoptervlucht over New York. Het is niet de meest goedkope trip, maar vanaf  €165,00 boek je al een vlucht van zo’n twaalf minuten. Wacht in de lucht dus niet te lang met je aanzoek. Wat is er mooier dan je geliefde vragen met uitzicht over het Vrijheidsbeeld, Empire State Building en het uitgestrekte Central Park? Vergeet vooral niet om de piloot bij je plan te betrekken. Hij kan bijvoorbeeld de ring voor je achterhouden of zorgen voor een mooie bos bloemen. En hij weet precies wanneer jullie op het mooiste punt boven de stad zijn. In New York zijn ze wel wat gewend, dus geen verzoek is te gek. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is DE vraag stellen.

duiken-aanzoek

Verloof je in de wondere onderwaterwereld

Heb je hoogtevrees? Dan is een helikoptervlucht vast niet je eerste keuze. Maar dan is diep in de zee misschien wel jouw ideale locatie voor je aanzoek. De serene rust onder water, bijzondere vissen en koralen zorgen voor een zeer speciale sfeer. De mooiste plekken ter wereld om te duiken zijn het Great Barrier Reef in Australië, de Rode Zee in Egypte en  Rocktail Bay in Zuid-Afrika. Dus als je toevallig in een van deze landen op vakantie bent: Grijp je kans. Maar ook in Nederland kun je zeker een mooie duik maken. Bij de Zeelandbrug zwem je bijvoorbeeld midden tussen bijzondere zeepaardjes en sepia’s. Deze wateren zijn zeker een prachtige setting voor jouw avontuurlijke aanzoek. Let op: praten onder water is lastig, dus zorg voor een leuk bord waar je vraag op staat (denk aan een watervaste stift). En vergeet de ring natuurlijk niet!

disneyland

Een unieke ervaring voor het hele gezin

Als je samen kinderen hebt, is het heel leuk om deze bij je aanzoek te betrekken. Disneyland Parijs is de ideale plek om met je gezin te genieten van een korte vakantie. Gegarandeerd plezier voor jong en oud! Tussen Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy kun je je geliefde op een vrolijke manier ten huwelijk vragen. Een familiekamer in het Disney hotel is natuurlijk gezellig, maar je kan ook een kamer voor twee personen boeken om je verloving te vieren. Dan kan een huwelijksaanzoek afgesloten worden met een romantische nacht. Geef je kinderen ook een rol wanneer je de vraag gaat stellen. Laat je dochter bijvoorbeeld de ring brengen. Of laat je zoon een mooie tekening maken. Kleine kinderen vinden het vaak moeilijk om een geheim te bewaren, vertel dus niet te ver van tevoren dat je je partner gaat vragen. Voor je het weet wordt je verrassing verklapt.

schaatsen-aanzoek

Romantiek op het ijs

Ook wat dichter bij huis zijn er genoeg mogelijkheden om je op een verrassende manier te verloven. Koning Willem-Alexander is een ware inspiratiebron als het gaat om een origineel huwelijksaanzoek. Hij vroeg Koningin Máxima met hem te trouwen al schaatsend op het ijs van de vijver bij Paleis Huis ten Bosch. De kans is klein dat je zo’n grote vijver in je tuin hebt, maar een schaatsbaan is in de winter zo gevonden. Bij Biddinghuizen vind je bijvoorbeeld Flevonice. Hier schaats je in de winter heerlijk buiten, zelfs als het niet vriest. Op de baan van wel drie kilometer lang kun je gemakkelijk een romantisch plekje vinden met uitzicht over de uitgestrekte natuur. Als je de JA eenmaal binnen hebt, sluit je de dag af met een idyllisch diner in het nabijgelegen restaurant. Hier geniet je bij kaarslicht van een diner bereid met seizoensproducten van lokale leveranciers. Romantischer wordt het haast niet.

roofvogel-aanzoek

Vraag het met vogels

Als je een gezamenlijke hobby hebt, is het natuurlijk leuk om deze te verwerken in je aanzoek. Zijn jullie helemaal wild van roofvogels? Bij Snijder Roofvogels in Nieuw-Lekkerland helpen ze graag om de liefde van je leven op een spannende manier ten huwelijk te vragen. Stel je voor: jouw partner staat nietsvermoedend naar een show te kijken en ineens komt er een grote roofvogel op hem af gevlogen. De vogel landt precies op zijn of haar schouder met een ring om zijn pootje. Het verrassingseffect zal groot zijn! Dit is het moment om op je knieën te gaan. Er is altijd een professionele fotograaf aanwezig om dit bijzondere moment vast te leggen. Een ervaring om nooit te vergeten. Je maakt de dag helemaal compleet met een overnachting in een romantisch bed and breakfast in de buurt.

Heb jij je partner op een originele manier ten huwelijk gevraagd? Laat het ons weten in de reacties!