Gratis ontdekkingsreis naar New York

Redactie - 3 maart 2020

Gratis ontdekkingsreis naar New York

Redactie - 3 maart 2020

Als je altijd al eens een paar maanden in New York hebt willen wonen, dan is dit je kans. Alliance for Downtown New York is op zoek naar een ontdekkingsreiziger en betaalt alle kosten plus een salaris. Je wordt dan van juni tot augustus de eerste ‘ontdekkingsreiziger-in-chief’ van Lower Manhattan.

Gratis New York ontdekken

Betaald New York ontdekken

De bedoeling is dat je het centrum van New York gaat verkennen en op zoek gaat naar verborgen pareltjes. Je wordt getrakteerd op VIP-ervaringen bij topattracties zoals het Vrijheidsbeeld en One World Observatory, maar ook bij restaurants en bars. Het is volgens Alliance for Downtown New York een unieke kans om alles te ontdekken wat de oudste – en nieuwste – buurt van New York te bieden heeft.

Aanmelden

Het bedrijf is op zoek naar iemand met een karakteristieke stem en een scherp oog die zelf filmpjes kan maken van wat hij of zij ontdekt en beleeft. “Deze persoon heeft veel charme, maar weet dat de locatie uiteindelijk de ster is.” Om je aan te melden is het de bedoeling dat je een filmpje van maximaal 60 seconden maakt. Dat kan tot en met 15 maart.

Bron: ANP