Glamping

- 8 april 2010

Glamping

- 8 april 2010

Glamping, heb jij er al van gehoord? Glamping is de nieuwste trend op het gebied van kamperen.

Het woord glamping is een samentrekking van glamour en camping. Het is dus eigenlijk luxe kamperen. Voor iedereen die wel heel graag wil kamperen maar een beetje comfort en luxe niet wil missen tijdens de vakantie. Back to basics, maar wel een luxe basis dus.

Wij selecteerden een aantal opmerkelijke glampings die je vindt op Zoover:

Tenda Ambiente, Portugal

Tenda Ambiente biedt ontspanning en vertier in een rustige omgeving. Tenda Ambiente is verblijf in één van de twee luxe ingerichte lodge-tenten van ruim 50 m2, op een vlonder van bijna 100 m2 en combineert daarmee de sfeer van kamperen met de  luxe van een appartement of zomerhuis.

“Prachtige locatie voor ieder die rustig maar luxe wil kamperen”

Bekijk de beoordelingen van Tenda Ambiente op Zoover

Le Grand Bois, Frankrijk

Je kunt op camping Le Grand Bois een verblijf boeken voor een compleet ingerichte comfortabele Safari-lodgetent. De tent is ingericht met goede bedden, stijlvolle meubels, een eethoek, terras, een mobiele keuken en een grote koelkast. Je hoeft zelf niets mee te nemen, het bed is al opgemaakt en de handdoeken liggen klaar.

“Safaritent was perfect, zo mooi en ruim”

Bekijk de beoordelingen van Le Grand Bois op Zoover

Finca Casa del Mundo, Spanje

Deze woonwagen beschikt over een slaapkamer en aparte woonkamer. Bij de openslaande deuren van de slaapkamer bevindt zich het sanitairhuisje met douche, toilet en volledig ingerichte buitenkeuken. Op het terras staan ligstoelen en een eettafel.

“De authentieke woonwagens liggen in een fraai berglandschap”

Bekijk de beoordelingen van Finca Casa del Mundo op Zoover

Portugal Nature Lodge, Portugal

De tipi staat op een houten platform en heeft kleden op de vloer. Er staan heerlijke bedden in, voorzien van een klamboe, en er is een gezellig zitje. Buiten is je eigen badkamer met douche en toilet en een kleine maar complete keuken waar je je eigen maaltijden kunt bereiden. Hier is ook de voornaamste leefruimte.

“Kinderen vinden de tenten fantastisch”

Bekijk de beoordelingen van Portugal Nature Lodge op Zoover