Deze bemanningsleden van de cabin crew dragen de allermooiste outfits

Redactie - 27 februari 2020

Deze bemanningsleden van de cabin crew dragen de allermooiste outfits

Redactie - 27 februari 2020

Waaraan herken je een luchtvaartmaatschappij tijdens je vliegvakantie? Aan de kleuren van het vliegtuig natuurlijk, maar de outfits van de cabin crew zijn minstens zo kenmerkend! Sommige airlines maken er ware modeshows van. Dit zijn volgens Zoover de mooiste outfits!

stewardessen

De allermooiste outfits van de cabin crew: Hainan Airlines

Het is natuurlijk geen competitie, maar als we het hebben over de meest opvallende én mooiste outfits van de cabin crew, kun je niet om Hainan Airlines heen. Want zeg nu zelf: bovenstaande foto is toch rechtstreeks uit een mode-tijdschrift weggelopen? Er is dan ook goed over nagedacht. Op de website van Hainan Airlines lezen we dat de zogeheten ‘Rosy Clouds’ uniformen een combinatie zijn van een traditioneel Chinees ontwerp met invloeden vanuit het westen. De maatschappij wil hiermee elegantie uitstralen. Nou, dat is ze zeker gelukt! Wanneer je een vlucht binnen Azië boekt, bijvoorbeeld als je naar Thailand reist, zou je ze zomaar tegen kunnen komen.

stewardessen

Overnachtingstip Zoover: zie jij jezelf al verblijven op een zonnig Thais eiland? Het kleinschalige Paradise Beach Resort ligt aan de noordkust van Koh Samui, in het plaatsje Maenam Beach. Het resort heeft ruime kamers, villa’s én een tropische tuin op loopafstand van het strand. Daarnaast verzorgt Paradise Beach Resort ook duikexcursies en kun je er kajaks huren.

De nieuwe outfits van KLM

 

Stijlvol én herkenbaar: KLM

Er zijn maar weinig luchtvaartmaatschappijen waarbij de outfit zo herkenbaar is als bij KLM. Over heel de wereld kent men de goedlachse, strak in het blauw gestoken cabin crew die zich met hun rolkoffer van en naar het vliegveld bewegen. Of je nou op stedentrip gaat naar Rome of Marrakech, of op intercontinentale vakantie naar de populaire vakantiebestemming Curacao: je hebt overal kans om de blauwe outfit te spotten. Als je ze ziet, is het vaak een goed teken. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat dat fijne strandbedje bij Appartement Kunuku Aqua Resort steeds dichterbij komt! Reviewer Ernest schrijft: ‘Wat een fijn resort. Ondanks dat het vrij groot is, doet het familiar aan.’

stewardessen

Emirates: tot in de puntjes verzorgd

Emirates wordt al jaren genoemd en geroemd om de uitstekende verzorging aan boord. De altijd goedlachse en in prachtige uniformen gestoken cabin crew heeft  daar een groot aandeel in. Met hun beige outfit en rode hoofddeksel zijn de vrouwelijke bemanningsleden het ultieme visitekaartje voor de maatschappij. Emirates staat bekend om hun oog voor detail en dat zie je in meerdere aspecten terug. Een vlucht met Emirates is dus een goed begin van je vakantie. Zin in een luxe trip naar Dubai? Met Emirates kom je alvast helemaal in de stemming. In Dubai is het natuurlijk eveneens goed vertoeven. Zeker wanneer je verblijft bij een verbluffende accommodatie zoals Hotel Rixos Premium Dubai.

Dompel je onder in Dubai

Tip: stijlvol staat gelukkig niet altijd synoniem aan een dure vakantie. Eerder schreven we een blog over low budget naar Dubai reizen. Heb je een lange overstap op de luchthaven van Dubai? Ook dan is het wellicht interessant om de luchthaven te verlaten om het maximale uit de beschikbare uren te halen. Breng een bezoek aan de souk, ofwel een traditionele overdekte markt. Of ga shoppen in een van de talloze winkelcentra, zoals de fameuze Dubai Mall die zelfs een heuse dierentuin (!) bevat. Dubai wordt niet voor niets het land van de ‘onbegrensde mogelijkheden’ genoemd. Een overnachting bij Hotel Ghaya Grand maakt het vervolgens helemaal af. Wij zeggen: doe er je voordeel mee!