De leukste vrijmarkten op Koningsdag 2018

Redactie - 24 april 2018

De leukste vrijmarkten op Koningsdag 2018

Redactie - 24 april 2018

Trek je oude kleren uit de kast, sorteer het oude speelgoed en verkopen maar! Koningsdag is dé dag om een extra zakcentje te verdienen. Wij tippen de leukste vrijmarkten op Koningsdag. Leve de Koning!

Utrecht

Uniek aan Utrecht is dat de vrijmarkt al op Koningsnacht begint! De vrijmarkt start op 26 april en eindigt op Koningsdag om 18:00 uur. Het kan behoorlijk druk zijn, dus leg je kleedje op tijd neer. Er zijn 3 plekken in de stad gereserveerd voor kleedjesverkoop door kinderen. Dit kan in park Lepelenburg, op het Nicolaaskerkhof en het Nijntjepleintje. Willen jouw kids wat euro’s verdienen met hun muziekinstrument? Dan is dit the place to be!

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/nieuws/ontcijfer-geheimtaal-vliegtuigpersoneel/”]

Amsterdam

De meest bekende, en misschien ook wel de leukste, kindervrijmarkt vind je in het Vondelpark in Amsterdam. Vanaf 9 uur kunnen de kinderen hun spulletjes uitstallen. Maar ook kids die willen zingen, dansen of wat willen verdienen met een tof spel zijn meer dan welkom. Graag tippen we je ook de NDSM Vrijhaven in Amsterdam Noord en de kindervrijmarkt op het Artisplein. Bij de NDSM-werf kun je terecht voor een eigenzinnig programma vol muziek, kunst, karaoke, kindervrijmarkt, dance, eten & drinken en nog veel meer vermaak. Groot feest dus, voor jong & oud!

Nog op zoek naar een hotel in de buurt? Hotel Conscious Museum Square ligt middenin het centrum en krijgt van jullie een dikke 8! Mari-koster zegt over deze accommodatie: ‘Hotel Concious ademt een sfeer waarbij je je heel welkom voelt, vooral door de heel vriendelijke, sympathieke medewerkers.

Koningsdag vrijmarkt

Beeld: destressers.nl

Breda

In Breda zijn verschillende activiteiten te beleven. Er is in Breepark een Kofferbakverkoop van 7 tot 16 met gratis toegang. Vrijmarkt Bavel is van 9 tot 14, bonus: vanaf 10.15 is er een tocht met versierde fietsen. Om 13.30 uur beginnen de activiteiten voor de kinderen en vanaf 15.00 uur is er live muziek. Bij STEK kunnen creatieve ondernemers hun eigen spullen verkopen, deze is van 10 tot 17.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/de-leukste-dagjes-uit-in-de-meivakantie/”]

Vrijmarkt kinderen koningsdag

Rotterdam

De officiële vrijmarkt vind je van de Binnenrotte naar Eendrachtsplein, de Westersingel, Karel Doormanstraat, Van Oldenbarneveltstraat, Van Oldenbarneveltplaats, Aert van Nesstraat tot de Meent en het Grotekerkplein. De kindervrijmarkt is te vinden op de Witte de Withstraat. In de overige wijken van Rotterdam heb je ook genoeg gezelligheid met muziek en activiteiten.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/bijzonder/12-x-op-vakantie-in-1-jaar-verhoogde-hartslag-yurt/”]

Den Haag

In deze leuke stad wordt een hele rits aan vrijmarkten georganiseerd. De traditionele vrijmarkt vind je op: Frederik Hendriklaan in Stenkwartier. Maar er zijn nog veel meer locaties mogelijk. Wil je lekker shoppen? Veel winkels zijn geopend in Den Haag op Koningsdag!

Eindhoven

In Eindhoven kun je op verschillende plekken in het centrum en in de wijken terecht voor een leuke vrijmarkt. Succesnummers zijn het Stadswandelpark, de Kruisstraat, Winkelcentrum Woensel en het Wilhelminaplein. Vaak is er live muziek en zijn er tal van activiteiten te beleven.

Waar ga jij dit jaar je spulletjes verkopen? Laat het ons weten in de reacties!