Hotels in Disneyland Parijs

- 18 februari 2010

Hotels in Disneyland Parijs

- 18 februari 2010

Droomkasteel Disneyland ParijsVorige week werd bekend dat een 12-jarige Boaz uit Eindhoven zijn klasgenoten trakteert op een reisje naar Disneyland Parijs. Boaz heeft in de afgelopen drie en een half jaar ruim 1600 euro bij elkaar gespaard door halfedelstenen te verzamelen en te verkopen. In juni vertrekt de hele klas naar Parijs, maar in welk hotel zullen ze verblijven?

Disneyland Parijs telt zeven Disney hotels, met in totaal 5800 kamers. De hotels hebben twee, drie en vier sterren en die komen aardig overeen met de beoordelingen op Zoover. De hotels zijn allemaal vaak beoordeeld en samen scoren ze, volgens de bezoekers van Zoover, een 7.8 gemiddeld.

Hotel Disneyland is door 90 bezoekers van Zoover beoordeeld. Het hotel scoort een 9,3 voor kindvriendelijkheid. De prijs/kwaliteitverhouding scoort het minst goed, met een 7,8 gemiddeld.  Jeffrey schrijft op Zoover: “Magischer wordt het echt niet” en Suzan noemt het hotel “Echt een sprookje!” Ook de andere hotels scoren goed op ligging, kindvriendelijkheid en service. Bij alle accommodaties is de prijs-kwaliteitverhouding het minst goed beoordeeld.

Davy Crockett Ranch Disneyland Parijs

Hotel Disneyland****8.9
Disney’s Hotel New York****8.3
Disney’s Newport Bay Club***7.8
Disney’s Sequoia Lodge***7.7
Disney’s Santa Fe***7.5
Disney’s Cheyenne**7.4
Disney’s Davy Crockett Ranch**7.1

Dinseyland Parijs heeft overigens ook nog zeven partnerhotels. l’Elysée Val d’Europe, Appartement Adagio City Val d’Europe, Magic Circus Hotel, Explorers Hotel, Radisson SAS Hotel, Dream Castle Hotel en een Kyriad Resort hebben allen een gratis shuttleverbinding met het park.

Ben jij weleens in Disneyland Parijs geweest en in welk hotel dan? Schrijf een beoordeling op Zoover en deel je ervaringen door hieronder te reageren.