9 van de beste all inclusive vakantieadresjes wereldwijd

Redactie - 4 oktober 2019

9 van de beste all inclusive vakantieadresjes wereldwijd

Redactie - 4 oktober 2019

Een all inclusive vakantie is een comfortabele vakantie ten top. Niets hoeven, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Je wordt op je wenken bediend en je weet precies wat je kwijt bent voor je verblijf én alle maaltijden, lekkernijen en drankjes. Heerlijk! Kun je niet kiezen uit alle opties? Dit zijn een aantal van onze favoriete all inclusive hotels op een rij: van Kaapverdië tot Kroatië en Egypte.

Kaapverdië: all inclusive hotels voor elke vakantie

Of je op huwelijksreis gaat of met je gezin eropuit gaat: Kaapverdië is voor iedereen leuk! Zoover tipt de fijnste all inclusive hotel op de Kaapverdische eilanden.

Vakantie met kids
All inclusive Hotel Riu Funana, beoordeeld met een 8,3, is perfect voor een familievakantie. Linsey genoot hier in augustus met haar gezin: ‘Zeer goede ligging bij het prachige zandstrand. Wij hadden (2 volwassenen en 2 kids) een suite en die was top: het slaapgedeelte van de kindjes kon afgesloten worden met een deur, hele grote badkamer en goede bedden. We hebben schildpadden gespot op het strand samen met ‘Elvis tour’ (vind je aan het strand). Zeer leuke ervaring! Sal is top. #nostress

Vriendenvakantie
Riu Karamboa heeft een 8,5 als cijfer en dit hotel is prima geschikt voor een vakantie met een groep vrienden, volgens F. Stevens die hier was in augustus: ‘Super hotel vriendelijk personeel, lekker eten en drinken. Mooie goed onderhouden tuin en zwembad en een mooi strand waar je lange wandelingen kunt maken. Het is er zalig vertoeven. Wij willen allen zeker terug.’

Rustige all inclusive vakantie
Riu Palace Cabo Verde krijgt van jullie een 8,4 en is een perfect all inclusive resort voor wie rust wil, laat Janneke weten: ‘Mooi resort, voor ieder wat wils. Wij kwamen er voor de rust en die kregen we.’

Strandvakantie Kaapverdië
Ultiem genieten op het strand, dat kan zeker in Kaapverdië. Partners P en W verbleven eerder dit jaar in Hotel Smartline Crioula, dat gemiddeld een 7,7 krijgt. ‘Vriendelijke Kaapverdianen, super stranden en azuurblauwe zee! Wij hebben genoten in Hotel Crioula. Perfecte ligging direct aan zee en op loopafstand van Santa Maria. Dit kleine, gezellige plaatsje heeft een prachtig strand, vele winkeltjes en vrolijke vrouwen op ‘De Pier’ die vers gevangen vis verkopen. Er wordt (op emmers) getrommeld en gezongen en daarbij natuurlijk gedanst!

Honeymoon naar de Kaapverdische eilanden
Ga op huwelijksreis in Kaapverdië en verblijf bij all inclusive Hotel Riu Touareg, beoordeeld met een 8,5. Maes verbleef hier in augustus als newly wed, met partner natuurlijk: ‘Omdat het onze huwelijksreis kregen we een fles champagne op de kamer bij aankomst.’

Overnachten in Kroatië? Dit zijn de beste accommodaties!

Een kust van maar liefst 1800 kilometer lang, meer dan duizend eilanden en waanzinnige natuur… Kroatië heeft het allemaal! Geniet ervan terwijl je logeert bij Hotel Zorna in Porec.

Hotel Zorna

Hotel Zorna zou op zichzelf al een reden zijn om naar Kroatië te gaan. Het ligt in het Kroatische plaatsje Porec. Vanuit de tuin die aan het grote zwembad ligt, kun je de hele dag door heerlijke drankjes bestellen met het all inclusive concept.

Hotel Argentina

Hotel Argentina is ook een aanrader. Niet all inclusive, maar laat de gasten zich wél zo voelen. Het heeft namelijk een privéstrand (!) en maar liefst drie restaurants.

All inclusive resorts in Egypte met alles erop en eraan

Wil je een vakantie vol zon, zee, zwembad én onbeperkt eten en drinken, luxe en vermaak? Dan weten wij waar je moet zijn. In een van deze all inclusive resorts in Egypte!

Sunrise Holidays Resort Adults Only
Als je in het Sunrise Holidays Resort verblijft, zit je zo met je tenen in zee. Het hotel ligt pal aan het privéstrand mét klein privé-eiland. Je wandelt binnen 500 meter het centrum van Hurghada in. Kom je voor je rust? De minimumleeftijd voor dit adult only vijfsterrenhotel is zestien jaar.

Sentido Mamlouk Palace Resort
Het Mamlouk Palace Resort is een vijfsterrenhotel met privéstrand, een uitgebreid wellnesscenter, twee grote zwembaden en vier restaurants (waarvan drie à la carte). Goed nieuws voor waterratten: je mag gebruik maken van het aquapark met spectaculaire glijbanen van het naastgelegen Garden Beach Resort.

Sunrise Royal Makadi Aqua Resort
Aan de vier kilometers lange baai van Makadi ligt Sunrise Royal Makadi Resort. Verwacht: Oosterse sferen, bijzondere architectuur en weelderige tuinen. Aan spectaculaire zwembaden, sportfaciliteiten en internationale restaurants geen gebrek.