Zwoele zomeravonden breng je hier door

Redactie - 26 augustus 2018

Zwoele zomeravonden breng je hier door

Redactie - 26 augustus 2018

We zijn er deze zomer natuurlijk enorm mee verwend: lange, zwoele zomeravonden. Heerlijk! Hopelijk kunnen we ook rekenen op een fijne nazomer. Zoek je een leuke plek om die warme avonden door te brengen? Van park tot openluchtbioscoop, dit zijn onze tips!

barbecue tuin

1. Op je gepimpte balkon of in je fijne tuin

Een open deur, maar warme zomeravonden breng je natuurlijk niet binnen door. Naar buiten ga je! Het is natuurlijk niet gezellig om op je verwaarloosde balkon te gaan hangen, of in je tuin waar het onkruid tot je knieën staat. Knap de boel een beetje op, zet een paar fijne stoelen neer en steek de barbecue aan. Je kunt eventueel ook een zwembadje opzetten voor af en toe een frisse dip. Wijntje erbij en genieten maar. Jij hoeft nergens meer naartoe vanavond!

picknicken zomeravond

2. Ga picknicken in het park

Gras tussen je tenen, het warme avondzonnetje op je gezicht en een mand vol lekkers: niets zo fijn als picknicken in een mooi park. Zeker niet als het heerlijk weer is en het lijkt alsof de hele stad naar buiten is getrokken om daarvan te genieten. Nodig je vrienden uit, zorg voor een drankje en je hebt zo je eigen mini-parkfestival georganiseerd.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/shopping/de-ultieme-staycation-organiseer-een-poolparty/”]

3. Bekijk een film in de openluchtbioscoop

Je moet er snel bij zijn, want deze openluchtbioscoop is nog maar tot september open. Boek daarom snel een weekendje Amsterdam en ga naar Pllek op de NDSM-werf, dat samen met Outdoorcinema en Cine.nl de hele zomer films draait in de open lucht. Met uitzicht op de skyline van Amsterdam geniet je van de beste films. Bij Pllek kun je ook lekker eten en dat maakt het een heerlijke locatie om je zwoele zomeravond door te brengen. Zoek je een fijn hotel voor je Amsterdamse citytrip? Dan zit je goed bij Hotel The Toren, dat niet voor niets een 9,4 scoort.

Amsterdam

4. Ga het water op

Briesje door je haar, verfrissende waterspetters, lekker zonnetje: het water is de beste plek om een eindeloze zomeravond door te brengen. Of je nu een bootje huurt in de Biesbosch of gaat varen op de Amsterdamse grachten, het is allemaal even fijn. Hapje en drankje erbij en gaan met die boot. Of kano, als je graag even actief wilt zijn. Geen zin om te varen, maar wel in water? Zoek dan een stadsstrand of een recreatieplas in de buurt op om even lekker te relaxen. Ga bijvoorbeeld naar de Haarrijnse Plas in Utrecht, een hele fijn plek. Wil je er meteen weekendje Utrecht van maken? Doen! Hotel Star Lodge is een mooi hotel niet ver van het centrum, dat jullie maar liefst een 8,6 geven.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/dit-zijn-de-allerleukste-zwembaden-in-nederland/”]

Heb jij tips voor leuke plekken om zwoele zomeravonden door te brengen? Laat je reactie achter in de comments!