Winnaars Zoover Awards reisorganisaties 2018

Redactie - 27 maart 2018

Winnaars Zoover Awards reisorganisaties 2018

Redactie - 27 maart 2018

De beste reisorganisaties van Nederland zijn dinsdagavond bekendgemaakt in Hotel Arena in Amsterdam tijdens de Zoover Awards 2018. Jullie hebben en masse gestemd op jullie favoriete touroperator. We hebben meer dan 102.000 stemmen geteld!

De populairste of de beste?

Zowel kleine als grote vakantie-aanbieders maakten kans op een Zoover Award, omdat er onderscheid is gemaakt tussen reisorganisaties met het meeste aantal stemmen (populairst) en het hoogste waarderingscijfer (beste). Het waarderingscijfer is gebaseerd op cijfers gegeven voor de prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Er was een minimum van 250 stemmen nodig om kans te maken op een award.

De grote winnaars

Onder de 23 trotse winnaars zijn de zon- en wintersportvakanties van TUI het populairst en is Kras de populairste auto- en cruise-aanbieder. De beste reisorganisatie is Tjingo. Met een 9,7 in the pocket ontving deze vakantiespecialist het hoogste waarderingscijfer van alle genomineerden.

Spannende strijd

Ook Hotels.nl, Bolderman Excursiereizen en Fletcher Hotels gingen met maar liefst twee Zoover Awards naar huis. Roan Camping Holidays mag zich de Beste Campingvakantie-aanbieder noemen met een heel hoog waarderingscijfer van een 9,6. In de categorie Vakantiehuisaanbieder was het tot op het laatste moment erg spannend; Belvilla volgde Natuurhuisje.nl en Gites.nl op de hielen, maar wist net geen eerste plaats te behalen. De Vakantiediscounter greep net naast een eerste plek in de categorie Populairste Zonvakantie-aanbieder, maar wist wel een eerste plaats te bemachtigen in de categorie Populairste Reisbureau.

Beste Aangepaste Vakantie-aanbieder

Winnaar van de award voor Beste Aangepaste Vakantie-aanbieder is Tendens Vakanties. Op genomineerden in deze nieuwe categorie konden consumenten niet stemmen; een jury bepaalde de winnaar. Tendens won de award vanwege zijn vernieuwende aanbod, bijzonder flexibel vakantieprogramma en inhoudelijk sterke reviews. Zoover heeft deze categorie dit jaar in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan reisaanbieders die het mogelijk maken voor mensen met een beperking om op vakantie te gaan.

De winnaars op een rij

Wij feliciteren alle winnaars van de Zoover Awards reisorganisaties 2018!

Volgende vakantie

Al enig idee waar jouw volgende vakantie heengaat met misschien wel één van deze winnende reisorganisaties? Wat dacht je van de Zoover.nl top 10:

Niet kunnen stemmen voor de Zoover Awards, maar wil je wel jouw mening delen? Laat dan nu een review achter op Zoover van jouw vakantie.