Wellness hotels op de Wadden

Redactie - 8 september 2017

Wellness hotels op de Wadden

Redactie - 8 september 2017

[zcontent href=”https://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]

Even de boel de boel laten. Met je partner, vriendinnen of lekker alleen even helemaal tot rust komen. Dat kan perfect in een wellness hotel op de Waddeneilanden! Na een nachtje in een van deze hotels ben je weer helemaal opgeladen.

Badhotel Bruin Vlieland

Badhotel Bruin op Vlieland

Paul en Mirjam, de eigenaren van dit kleinschalige hotel, leggen je helemaal in de watten. Stel je voor: chillen in comfortabele loungestoelen, zonnen in de binnentuin, een duik nemen in de waterspa en alle stress uitzweten in de sauna. Het eten bij Badhotel Bruin is trouwens ook fantastisch. Denk aan seizoensgebonden, lokale producten en een heerlijk wijnarrangement. FredB1500 geeft in zijn review een groot compliment: ‘De chefkok is afkomstig van diverse topzaken en kookt echt (Michelin)ster(ren) waardig!

Boutique Hotel Texel

Woolness behandeling

Boutique Hotel op Texel

In Boutique Hotel op Texel stap je (letterlijk!) in een warm bad. Na een hartelijk ontvangst trek je een paar baantjes in het verwarmde binnenzwembad. Of geniet van een prachtig uitzicht terwijl je bubbelt in de jacuzzi op het terras.

Hierna staat een beautyspecialist voor je klaar voor een heerlijke wellness treatment. Texel kent zelfs typische lokale behandelingen, zoals woolness. Na een half uurtje ingewikkeld in Texels schapenwol voel je je weer als herboren. En wat dacht je van een massage met schapenmelk?

Ook aan de innerlijke mens is gedacht: bij dit hotel kun je bijvoorbeeld coaching sessies of yogalessen volgen.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/bijzonder/kom-helemaal-tot-rust-op-zakynthos/”]

Hotel de Walvisvaarder

Hotel de Walvisvaarder op Terschelling

Dit hotel is de perfecte accommodatie als je samen met je geliefde wilt ontspannen. Hotel de Walvisvaarder heeft namelijk een speciale beautysalon voor mannen en vrouwen. Terwijl jij tien jaar jonger wordt tijdens de Keizerinnenbehandeling, ondergaat manlief een Stoere Mannen-behandeling. Met babyzachte gezichtjes sluiten jullie de dag romantisch af bij het knisperende haardvuur in de lounge.

Strandresort Schier

De buitensauna van Strandresort Schier

Strandresort Schier op Schiermonnikoog

Wellness op de Wadden betekent natuurlijk ook even lekker uitwaaien op het strand. Vanaf Strandresort Schier ben je na 400 meter lopen door de duinen al bij zee. Na een fikse strandwandeling is het heerlijk opwarmen in de bijzondere buitensauna. De knusse tonnen zijn geschikt voor maximaal vier personen en werken op hout.

Betekent ontspanning voor jou ook gezelligheid? Met de fiets ben je in een paar minuten bij Tox Bar, ook wel de ‘huiskamer van Schiermonnikoog’. Hier kun je tot 02:00 uur ‘s nachts met je voetjes van de vloer.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/de-grote-vijf-op-de-wadden-de-zeehond/”]

Hotel Greenside Texel

Hotel Greenside op Texel

Hotel Greenside ademt de ‘eilandsfeer’. Alles staat in het teken van Texel: zo is er een Finse sauna met Texelse hooibloemengeur, een stoombad met duindoorngeur en een infrarood sauna met een parfum van dennen. Het diner sluit hier perfect op aan. Geniet aan de ‘Jutterstafel’ van langzaam gegaarde lam, een proeverij van Texelse kaas en sluit af met handgemaakte Texelse bonbons. ‘Zij zijn echt in staat om je een extra goed “Texelgevoel” te geven’ schrijft Richard in zijn review op Zoover.nl.

In welk wellness hotel op de Wadden kom jij helemaal tot rust? Laat het ons weten in de reacties of laat een review achter op Zoover.nl!

Toe aan ontspanning? Daar weet HotelSpecials wel raad mee! Pak dan nu je kans want de WellnessWeek is in volle gang. Geniet en kom geheel tot rust tijdens een relaxed weekendje weg.