Wat is het wifi wachtwoord van Rotterdam Airport?

Redactie - 11 december 2018

Wat is het wifi wachtwoord van Rotterdam Airport?

Redactie - 11 december 2018

Wachten tot je vliegtuig vertrekt. Je kunt de tijd doden met het lezen van een boek of jezelf vermaken met je telefoon of tablet. Waar je natuurlijk ook prima een boek op kunt lezen. Inloggen op het wifi-netwerk dus. Vlieg je vanaf Rotterdam, dan wil je vast weten ‘Wat is het wifi wachtwoord van Rotterdam Airport?’ Het antwoord is simpel: op Rotterdam The Hague Airport heb je geen wachtwoord nodig.

Wifi op luchthaven

Beeld: Andrik Langfield via Unsplash

Op de Rotterdamse luchthaven is zowel voor als na de veiligheidscontrole wifi beschikbaar via het KPN netwerk. In de vertrekhal, voor de veiligheidscontrole, moet je voor het gebruik van wifi betalen. Dit kan met een creditcard of via een sms-service. Ben je eenmaal aan de andere kant van de poortjes dan is het wifi-netwerk voor je telefoon, laptop of tablet gratis. Je hebt er ook geen wachtwoord voor nodig.

Heb je geen laptop bij je en wil je toch even op een computer aan de slag, dan zijn er op het vliegveld pc’s beschikbaar.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/dagje-rotterdam-dames/”]

Wifi op andere luchthavens

Er is een heel handige kaart beschikbaar waarmee je in een oogopslag kunt zien wat de wifi-wachtwoorden van luchthavens en lounges over de hele wereld zijn. De kaart is hier te bekijken.

Offline alle wachtwoorden en inlogcodes van vliegvelden zien? Bij de kaart hoort ook de app WiFox , deze is te downloaden voor iOS en Android.

Gebruik jij wel eens wifi op een vliegveld?