Vliegtuigsuite beste hotel van Nederland

Redactie - 22 april 2015

Vliegtuigsuite beste hotel van Nederland

Redactie - 22 april 2015

Vliegtuigsuite wint dit jaar de Zoover Award voor beste hotel van Nederland. Vandaag zijn in Utrecht de beste accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award Gold. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Winkel van Sinkel in Utrecht zijn vandaag prijzen voor de beste hotels, Bed & breakfasts, vakantieparken, appartementen en campings van Nederland uitgereikt.

Vliegtuigsuite beste hotel van NederlandMet een gemiddelde van een 9,8 neemt het bijzondere vliegtuigsuite hotel in Teuge (Gelderland) de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen 4 jaar als beste uit de bus kwam. Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer, maar wat voor één. De suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en natuurlijk een prachtig uitzicht vanuit de cockpit. Volgens bezoekers van Zoover is slapen in deze oude Russische Ilyushin 18 een onvergetelijke ervaring: ‘Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch, je kijkt zo de cockpit in’.

Top 3 hotels

1. VliegtuigsuiteTeuge, Gelderland9,8
2. De EenhoornOostburg, Zeeland9,7
3. Het ArresthuisRoermond, Limburg9,6
Bekijk de top 25 >>

22-04-2015 ALGEMEEN: ZOOVER AWARDS: UTRECHT Foto: Sander Chamid

Alle winnaars van de Zoover Awards voor beste accommodaties in Nederland

Villa Oldenhof voor vierde keer beste Bed & Breakfast

Villa Oldenhof in het Utrechtse Abcoude wint voor de vierde keer in de categorie Bed & Breakfast. Met eveneens een 9,8 is Villa Oldenhof toonaangevend voor Nederlandse accommodatiehouders. Niet zelden wordt de accommodatie bezocht door grote hotelketens die hier inspiratie komen opdoen.
Meer beoordelingen over Villa Oldenhoff >>

Landal Waterpark Terherne beste vakantiepark

Landal Waterpark Terherne bezet twee van de drie plaatsen in de top 3 vakantieparken. De winnaar van vorige editie, Landal Strandhuisjes vinden we op de tweede plaats. Landegoed het Rheins in Overijssel sluit de top drie.
Meer beoordelingen over Landal Waterpark Terherne >>

Beste Camping dit jaar in Overijssel

Dat je niet groot hoeft te zijn om een Zoover Award in de wacht te slepen bewijst Boerderijcamping de Beek in het Overijsselse Buurse. Achter een echte Twentse Boerderij is deze kleinschalige camping opgetrokken. De gastvrijheid van de uitbaters wordt zeer goed beoordeeld. Zeeland telt de meeste campings in de top 25, namelijk 8. Drenthe is goede tweede met 7 campings.

logo-zooverawards-2015-oranje

De Zoover Awards 2015

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten. In 60 landen worden Zoover Awards uitgereikt dit jaar. Er zijn dit jaar ook Zoover Awards in kleinere categorieën zoals vakantiehuizen, villa’s en kastelen. ]

Bekijk alle winnaars op www.zooverawards.nl >>