Vakantiedilemma’s met Team DSM: naturistencamping of op cruise met 80-plussers?

Redactie - 10 juni 2021

Vakantiedilemma’s met Team DSM: naturistencamping of op cruise met 80-plussers?

Redactie - 10 juni 2021

Om de wielrenners van Team DSM beter te leren kennen, volgt Zoover ze langs de mooiste plekjes van Europa. Ook zijn we erg benieuwd naar hun favoriete vakanties! De komende weken legt Zoover verschillende dilemma’s voor aan de wielrenners van Team DSM. Deze week buigen Julia Soek en Lorena Wiebes zich over het volgende dilemma: op vakantie naar een naturistencamping, of op een cruise met alleen maar 80-plussers?

Nudistencamping of een cruise met 80-plussers?

Wat een lastig dilemma! Lorena gaat liever op een cruise met 80-plussers, zelfs als ze tijdens de cruise niet aanmeren aan wal. Wie zegt dat een vakantie tussen de senioren niet gezellig kan zijn?! Misschien ga jij toch liever voor een nudistencamping, waar je in alle vrijheid van je vakantie geniet én geen tanlines krijgt tijdens het zonnen! Waarom zou je eigenlijk koffers vol met kleren inpakken, als het ook gewoon zonder kan? Veel mensen vinden een nudistencamping een beetje gek. Er gaan genoeg fabeltjes en verhalen over rond! In de praktijk zijn nudistencampings rustige campings met veel privacy, waar je lekker jezelf kan zijn. Het kan juist heel bevrijdend voelen! Er komen gewoon normale vakantiegangers zoals jij. Zoover bespreekt de bekendste fabeltjes en feiten over nudistencampings in deze blogpost.

Naturistencamping Castillon-de-Provence in Frankrijk - dilemma

Naturistencamping Castillon-de-Provence in Frankrijk

De beste nudistencampings van Europa

Is de keuze in dit dilemma voor jou makkelijk gemaakt? Ga back to nature op een nudistencamping in alle rust en privacy! En het allerfijnste is: geen gezeul met zware koffers vol kleding! De keuze aan nudistencampings is ruim. Zo zijn er verspreid door Europa verschillende nudistencampings te vinden. Onlangs tipte Zoover de beste naturistencampings in Europa. Bijvoorbeeld Naturistencamping Grensland in Kalmthout in België. Hier geniet je van de rust in een prachtige, groene omgeving! Daarnaast is de gastvrouw erg vriendelijk. Zo zegt Jeanine:

“Een fantastische camping met ruime staanplaatsen en een eigen toilet, waterkraan en electrische aansluiting. Een geweldig aardige beheerster, die met je mee denkt en waar je leuke gesprekken mee kunt voeren. Fantastische douches en afwasplaatsen. Ik kom hier zeker terug!”

Naturistencamping Grensland in België - dilemma

Naturistencamping Grensland in België

Nog meer dilemma’s?

De komende weken leggen we verschillende vakantiedilemma’s voor aan de wielrenners van Team DSM. Zo vroegen we ze eerder in deze blog of ze liever de hele week regen hebben, of de hele week stamppot eten? Hou de Zoover Blog goed in de gaten om op de hoogte te blijven, of praat mee via onze social media kanalen.