Stedentrip Berlijn: top 5 hotels

- 25 oktober 2014

Stedentrip Berlijn: top 5 hotels

- 25 oktober 2014

Heb je een stedentrip naar Berlijn gepland? Dan wil je natuurlijk wel in een leuk hotelletje zitten om de Duitse hoofdstad op z’n best mee te maken. Berlijn is een veelzijdige stad vol met groen, cultuur en uitgaansgelegenheden. Dat wil je natuurlijk allemaal meemaken. Wij hebben daarom vijf populaire hotels in Berlijn voor je op een rij gezet. Allemaal gelegen in het centrum, zodat je niets van het echte Berlijn hoeft te missen!

Hotel Lindner Am Kurfürstendamm***** 9,1

Lindner Hotel
Dit hotel ligt pal aan de Kurfürstendamm. Bezoekers geven de ligging van dit hotel daarom ook een 9,7.  ‘Prima hotel met een perfecte ligging, werkelijk alles binnen bereik. Openbaar vervoer recht voor de deur en alle winkels op een steenworp afstand. Het personeel was heel vriendelijk, de kamers schoon en modern en over het ontbijt viel niet te klagen. Echt een aanrader!’  aldus bezoekers op Zoover.

Checken

Hotel Andels Berlin**** 9,1

Hotel Andels Berlin
Dit hotel ligt net iets buiten het centrum, maar vlakbij een metro en tramstation. Sheila schrijft op Zoover: ‘Modern hotel, dat zeer gunstig ligt ten opzichte van het openbaar vervoer en dus een prima uitvalsbasis is voor een stedentrip. Ontbijt is excellent. Kamers en bedden zijn prima, alles is netjes verzorgd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.’

Checken

Hotel H10 Berlin Kurfurstendamm**** 9,0
Hotel H10 Berlin

Ook dit hotel ligt in de buurt van de Kurfürstendamm. ‘H10 Berlijn Ku’damm is voor ons een super hotel voor een weekend Berlijn. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien en het personeel is zeer behulpzaam. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid en divers en er zit een metro ingang direct naast het hotel. Een prima verblijfplaats als je in Berlijn bent voor een stedentrip.’ vertellen bezoekers op Zoover.

Checken

Hotel Econtel Berlin Charlottenburg*** 7,9

Hotel Econtel Berlin Charlottenburg
Dit hotel ligt vlakbij Schloss Charlottenburg. Bezoekers schrjiven op Zoover: ‘Mooi, groot en schoon hotel met vriendelijk personeel. Vanaf hier kun je heel makkelijk met het openbaar vervoer door Berlijn reizen. Ga je naar Berlijn voor een stedentrip, is dit hotel zeker een aanrader.’ 

Checken

Hotel Sorat Ambassador*** 7,8

Sorat Ambassador
De Sorat Ambassador ligt dichtbij de Berlijnse dierentuin en de Kurfürstendamm. Bezoekers geven daarom een 8,6 voor de ligging. ‘Sorat Ambassador is een prima hotel voor een stedentrip naar Berlijn. Het hotel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de metro en het winkelgebied rondom Kurfursterdamm. De kamers zijn schoon en het personeel is heel vriendelijk.’ aldus Wouter op Zoover.

Checken

 

Ga jij op stedentrip naar Berlijn? Bekijk de populairste hotels op Zoover >>