Relaxen aan het meer

Redactie - 11 juni 2015

Relaxen aan het meer

Redactie - 11 juni 2015

Aquabest Best (NB)-5005Dit is één van de tips uit de iPad app Hoe leuk is Nederland Als de mussen van het dak vallen, kun je maar één ding doen: verkoeling opzoeken. En daarvoor moet je naar het water. Aan het meer van Aquabest kun je niet alleen goed feesten tijdens jaarlijkse festivals als Extrema Outdoor en Lakedance, maar ook bruinbakken, waterskiën, zeskampen, boogschieten, skaten, klimmen, mountainbiken en paintballen. Bij de hippe strandtenten Sunrise (aan het water) en Aquaview (aan het bos) kun je cocktails drinken, luxe lunchen en bijkomen van de hitte.

Beide zijn af te huren voor groepen, bijvoorbeeld voor een barbecue of een strandfeest. Dan heb je ook nog restaurant Bruisend, waar je ‘s middags kunt drunchen (een soort brunch, maar dan later op de dag) en ’s avonds tafelen, terwijl je uitkijkt op het strand.

Van zien-en-gezien-worden strandtent tot familiepretpark

Kinderen maak je blij met een retourtje DippieDoe, het pretpark bij het meer. De ‘binnenhaven’ doet denken aan een grote, overdekte kermis met botsauto’s, een spookhuis, ballenbaai, draaimolen, skelterbaan, kinderbios en een stormtoren. Buiten staan de oudere kinderen in de rij voor de DropZone, de spannende attractie die eerst meters omhoog gaat en dan een duizelingwekkende freefall maakt. Maar ook de achtbaan Tyfoon en de wildwaterbaan AquaSplash laten je oren suizen. Jongere bezoekers zijn uren zoet op de houten Piratentoren, waarbij je klimmend de weg naar de uitgang zoekt (ouders kunnen meelopen via een trap), of in de zandbak. Ook is er buiten een minigolfbaan met moeilijke hindernissen. Aquabest Best (NB)-4943

Aquabest Best (NB)-4966

 

Adres

Ekkersweijer 1 Best Bekijk deze tip online

iPad app ‘Hoe leuk is Nederland’ van Zoover

Deze tip vind je – samen met heel veel andere leuke tips – terug in de nieuwe iPad app Hoe leuk is NL: een bonte verzameling van bijzondere tips in Nederland, speciaal geselecteerd op de criteria: iets anders dan normaal, kleinschalig en vooral heel leuk om te doen.

Hoe leuk is Nederland? Heel leuk. Je moet het alleen wel even ontdekken… Klik hier om de app gratis te downloaden.

Teksten:            San van de Ven Fotografie:        Erik de Brouwer